Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

CERBERUL 25 aprilie- 30 mai

Postat de Urania Horoscop On 19 - April - 2013

CERBERUL 25 aprilie- 30 mai
Patronul mitologic al zodiei: Cerberul câine monstruos, cu trei capete (Hesiod susţine că or fi avut cincizeci de capete sau chiar o sută), pe al cărui grumaz mişună şerpi, cu coadă terminată cu cap de

balaur cu o gură uriaşă, născut de cuplul Typhon şi Echidna. Paznic incoruptibil al porţilor din Hades, avea misiunea de a nu permite ieşirea nimănui în lumea umană,îngăduind numai intrarea umbrelor, nu şi a fiinţelor vii. A cedat doar de două ori: odată învins fiind în lupta sa cu Heracle (Hercule) – îmblânzit de acesta şi dus la lumină, acesta s-a speriat foarte tare şi oriunde îi cădeau stropii de spumă înveninată pe pământ răsăreau imediat ierburi otrăvitoare, dar a fost readus în Infern stăpânului său Hades, căci tare l-a înspăimântat pe Eurystheus, cel ce-i dăduse cea de unsprezecea poruncă vestitului semizeu – şi a doua oară datorită cântecului lirei lui Orfeu, venit în Infern spre a readuce tărâmului vieţii pe Eurydice, iubita sa soţie, ce murise în urma muşcăturii unui şarpe, după ce îi înduplecase pe Hades şi pe soţia sa, Persefone.
Caracteristicile zodiei: Cel născut sub acest semn este printre cei mai inadaptabili dintre oameni. Este greu abordabil şi aproape că nu există loc unde să se simtă bine. Paranoic, are veşnic impresia că cei din jur îi vor lui răul neapărat, că ar complota împotriva lui. Este foarte vulnerabil la stres, se simte mereu agasat şi lucrează greu cu oamenii, cu publicul în special. Irascibil, are parte doar de relaţii dificile cu ceilalţi.

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI