Horoscop Urania, Horoscop URANIA 21-27 Iulie 2018

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Iulie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2013- Cifra 5

Postat de Urania Horoscop On 28 - December - 2012


Călătorul

Anul personal 5

horoscop 2013 numerologie cifra 5

îţi aduc noroc: culoarea violet, acvamarinul şi jaspul.
Anul de vibraţie 5 este al schimbărilor, excelent pentru a înlocui tot ce-i vechi şi depăşit cu aspecte noi. Acum se pot concretiza toate acele schimbări la care am visat şi pentru care am depus efort în anul 4, Aceste schimbări vor fi deseori neaşteptate şi se vor manifesta atât în plan familial, cât şi profesional.
Aventură si dorinţă de a experimentă
De aceea, în acest an este posibilă schimbarea profesiei. Dorinţa de a cunoaşte ceva nou este atât de puternică, încât anumite persoane (desigur, ţinând cont şi de distribuirea celorlalte numere în matriţa personală) vor avea curajul să rişte.

Acesta poate fi motivul pentru care unii vor intra în diferite legături amoroase tainice, Este o perioadă extrem de propice pentru tot ce-i legat de relaţii publice, publicitate, comerţ, vânzări, 5 fiind, de altfel, o cifră care se ocupă cu imaginea de sine. Este un an în care, dacă simţi că te-ai împotmolit sau te-ai blocat, poţi explora noi orizonturi, poţi căuta noi direcţii – pentru că 5 înseamnă să fii deschis pentru a explora aceste noi oportunităţi. Problema în acest an constă în risipirea energiei
în caz că iei mai mult decât poţi duce – prea multe proiecte, prea multe direcţii. în acest an, este important să fii prudent şi să ai măsură în toate. De asemenea, să eviţi schimbările inutile.
Aspecte pozitive: fermecător, inteligent, curios, explorator, dinamic, popular, aventuros, atractiv.
Aspecte negative : neglijent, nemulţumit, impulsiv, neliniştit, superficial, inconştient, excentric, iresponsabil.

1 Comentriu to “Horoscop 2013- Cifra 5”

  1. Maria Marmureanu says:

    ce imi place foarte mult am tinut cont mereu si voi tine pt mine este bine multumesc de tot si toate ce faceti pt noi un an nou cu multe realizari sa aveti si multa sanatate

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Iulie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2018 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la proble¬mele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pen¬tru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

20 iulie - Adrian Paunescu, Alberto Santos-Dumont, Sir Edmund Percival Hillary, Chuck Daly, Diana Rigg, Natalie Wood, Kim Carnes, Carlos Santana, Giorbio Morandi, Max Liebermann, Chris Cornell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI