Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Balanta August 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - August - 2016

Horoscop Urania Lunar – Balanta / August 2016

Horoscop Lunar Balanta Agusut 2016

Horoscop Lunar Balanta Agusut Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Luaţi legătura cu un membru mai în vârstă al familiei, la care v-aţi gândit mult în ultimul timp, chiar dacă se află departe, poate chiar într-o altă ţară. Acelaşi lucru este valabil şi pentru cineva care trece printr-o perioadă grea. Vocea dumneavoastră le va aduce o alinare – şi doar ştiţi cât de bine vă pricepeţi la acest capitol. Dacă vă puteţi duce la ei, cu atât mai bine.

Horoscop Lunar Balanta Agusut 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Un prieten relativ nou îşi va dovedi calitatea în jurul datei de 1 august, când vă va ajuta fară să-i cereţi acest lucru. Dar eraţi siguri că aşa se va întâmpla. Acest act de bunătate vă va apropia şi mai mult. Ce bine e să ştii că cineva veghează asupra ta!
Horoscop Lunar Balanta Agusut 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
E posibil să aveţi probleme cu banii în jurul datei de 6 august, mai ales dacă aţi ignorat o situaţie extrem de încurcată. în momentul acesta nu există decât o singură opţiune: confruntarea directă şi rezolvarea situaţiei. S-ar putea să descoperiţi că pentru asta nu e nevoie decât de câteva detalii care până acum au lipsit.

Horoscop Lunar Balanta Agusut 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Soarele va intra în Fecioară pe 22 august, tocmai când Jupiter şi Mercur se vor întâlni în aceeaşi zodie. Cele trei planete – cărora li se adaugă şi Venus – se vor afla în casă a douăsprezecea, a secretelor, ceea ce poate însemna că veţi fi brusc implicaţi în veşti care nu ar trebui aduse la urechea publicului. Cea mai bună atitudine? Păstraţi tăcerea.

Horoscop Lunar Balanta Agusut 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,2,3, 10, 29
Zile nefavorabile: 6, 7, 12, 13, 14, 30
Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI