Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Balanţă – Februarie 2014

Postat de Urania Horoscop On 31 - January - 2014

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Februarie 2014

Horoscop Lunar Balanta Februarie 2014

Horoscop Lunar Balanta antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Casa a şasea, a muncii şi a sănătăţii, va găzdui mişcarea retrogradă a lui Mercur între 6 şi 12 februarie. S-ar putea să aveţi de-a face cu o problemă sâcâitoare de sănătate, ori cineva care v-a provocat neplăceri la serviciu găseşte acum o nouă modalitate de a vă irita. E adevărat, nu vă plac confruntările, dar trebuie spus ceva pentru a limpezi atmosfera. Curaj!

Horoscop Lunar Balanta relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe 12 februarie Mercur revine în casă a cincea, a idilelor, distracţiilor şi copiilor. Până pe 28 februarie veţi avea o mulţime de ocazii să recuperaţi timpul pe care nu l-aţi putut petrece alături de cei dragi. Din cauza unor schimbări de program apărute în ultima clipă veţi avea un pic de timp liber, dar nimeni nu are nimic împotriva spontaneităţii.

Horoscop Lunar Balanta banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: După aproape doi ani, probabil că v-a obosit prezenţa lui Saturn în casă a doua, a problemelor băneşti. Această planetă renumită pentru cumpătarea ei nu e niciodată amatoare de frivolităţi, aşa că nu aţi cheltuit pe ele mare lucru. în jurul datei de 24 februarie, Saturn va fi îmblânzit de Venus, aşa că veţi da iama în puşculiţă pentru o masă în oraş şi un film.

Horoscop Lunar Balanta turbulente planetare

Horoscop Lunar Balanta Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Dacă vă gândiţi la schimbarea locului de muncă, e posibil ca, în jurul datei de 23 februarie, să daţi peste cineva care vă poate ajuta. Fiţi atent mai ales la toate întâlnirile cu cei care vă împărtăşesc convingerile. Unul dintre ei ar putea căuta un partener sau un angajat care să nu se prefacă doar că e interesat. Numai să nu fiţi înşelat de argumente fară acoperire. Asiguraţi-vă că salariul acoperă strictul necesar.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 4,5,14,18,20,23,24
Zile nefavorabile: 6,10,11,12,19, 25, 26
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta / Februarie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI