Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Balanta – Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 4 - March - 2015

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Martie 2015

Horoscop Lunar Balanta Martie 2015

Horoscop Lunar Balanta Martie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Martie Plină de pe 5 martie are darul de a vă deschide ochii. Ea se va afla în mijlocul casei a douăsprezecea, a intimităţii, un sector de obicei slab luminat, unde sunt păstrate secretele. Dar razele de lumină lunară vor îngreuna păstrarea acestora. Mai bine faceţi curat înainte să ajungă la faţa locului echipa de filmare.

Horoscop Lunar Balanta Martie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe 17 martie, Venus, planeta guvernatoare, pătrunde în Taur – singura zodie pe care o îndrăgeşte la fel de mult ca pe a dumneavoastră. Câteva săptămâni, va fi mai concentrată asupra banilor decât asupra dragostei. Prin urmare, să nu fiţi surprins dacă partenerul actual e deranjat de timpul pe care-l petreceri la serviciu. Dar nu vă îngrijoraţi. Atenţia dumneavoastră concentrată repară totul.

Horoscop Lunar Balanta Martie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani Şi SUCCES: Venus va petrece o jumătate de lună în impulsivul şi impetuosul Berbec, casa a şaptea, a relaţiilor parteneriale, dându-vă ghionturi până când cedaţi şi-i oferiţi partenerului o aventură încărcată de adrenalină. Va trebui să achitaţi nota de plată, dar asta nu vă deranjează. Amintirile valorează mult mai mult.

Horoscop Lunar Balanta Martie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

Turbulenţe planetare: O eclipsă solară totală soseşte pe 20 martie. Această întâlnire supraîncărcată cu energie dintre Soare şi Lună, petrecută în visătoarea zodie a Peştilor, pretinde să vă gândiţi cum să încorporaţi mai mult în activitatea de la serviciu propriul sistem de convingeri – n-ar fi frumos să vă treziţi în fiecare dimineaţă şi să aşteptaţi cu nerăbdare să ajungeţi la lucru? Misiunea constă în a face din muncă un element important.

Horoscop Lunar Balanta Martie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,3,4, 24, 25, 26

Zile nefavorabile:10, 11, 12, 16, 27, 28

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI