Horoscop Urania 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Ianuarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Balanta – Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 10 - March - 2016

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Martie 2016

Horoscop Lunar Balanta Martie 2016

Horoscop Lunar Balanta Martie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Iubitoarea Venus, aflată în surprinzătorul Vărsător, va rămâne în casă a cincea până pe 12 martie. Aici au loc tot felul de lucruri distractive. Această casă vă descrie tovarăşii de distracţii, relaţiile romantice şi cele cu copiii. Ţinând cont de poziţia lui Venus şi de faptul că este guvernatoarea Balanţei, puteţi conta pe o mulţime de momente plăcute neaşteptate.

Horoscop Lunar Balanta Martie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Dacă nu aveţi o relaţie stabilă, situaţia se poate schimba, şi încă destul de rapid. Venus, planeta guvernatoare, parcurge casa a cincea, a idilelor, adică zodia Vărsătorului, care aparţine imprevizibilului Uranus. O persoană neobişnuită îşi poate face în curând apariţia – în circumstanţe ciudate sau insolite.

Horoscop Lunar Balanta Martie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Pe 16 martie, măreţul Jupiter va forma un trigon favorabil cu puternicul Pluton – când cele două planete îşi combină talentele, sunt posibile tot felul de lucruri. Pluton se află în Capricorn, zodia problemelor legate de carieră, iar Jupiter va fi fericit să ofere o mulţime de ocazii de promovare, ca să nu mai vorbim despre o activitate cu totul nouă.

Horoscop Lunar Balanta Martie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Luna aceasta vor avea loc două eclipse delicate, aşa că pregătiţi-vă. Prima, cea de pe 9 martie, aruncă o bombă emoţională în casă a şasea, a muncii, ceea ce poate însemna că ajungeţi la concluzia că vă detestaţi slujba şi că nu merită să mai rămâneţi la actualul loc de muncă. Asiguraţi-vă însă că aveţi un plan de rezervă înainte de a pleca trântind uşa.

Horoscop Lunar Balanta Martie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 2,6, 16, 24, 26
Zile nefavorabile 3,4, 8, 9, 23, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta / Martie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Ianuarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Miercuri, 23.01.2019 Luna în Balanţă. Purificarea cu ceai va face mi¬nuni cu interiorul organismului, dar şi cu aspec¬tul exterior: e bine să bem azi mult ceai verde sau de urzică. Sfat culinar: conopidă la cuptor.

23 ianuarie - Sir Francis Bacon, D.W. Griffith, Ann Sothern, Piper Laurie, Bill Bixby, Sam Cooke, Joseph Wambaugh, John Hurt, Steve Perry, Linda Blair, Michael Kelland Hutchence, Diane Lane, Willa Ford, Willi Baumeister, Francis Picabia, Robyn Richards, Elena Ghica {Dora D'lstria), Camelia Dăscălescu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI