Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Balanta – Octombrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 23 - September - 2015

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Octombrie 2015

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2015

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE PLANETARE: Pe 15 octombrie se va forma un trigon favorabil între energicul Marte şi neînduplecatul Pluton. Dacă aţi amânat până acum un anumit proiect, e momentul să vă adunaţi energia şi să-l finalizaţi. Vestea bună este că veţi fi atât de hotărât, încât îl puteţi termina înainte de termen.

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe 8 octombrie, Venus, planeta guvernatoare, se va întâlni cu emotiva Lună în casa a douăsprezecea, a secretelor şi a intimităţii. Dacă trebuie să vorbiţi cu cineva despre un eveniment recent pe care l-aţi ţinut ascuns, acum e momentul să stabiliţi întâlnirea pentru a pune lucrurile în ordine. Nu vă lăsaţi amăgit de un admirator nou şi fermecător care e puţin cam prea discret ca să fie adevărat.

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: După ce, pe 23 octombrie, Soarele pătrunde în Scorpion, casa a doua, a finanţelor, veţi fi destul de preocupat de problemele băneşti. Asta înseamnă fie că sunteţi pregătit să achitaţi o datorie, fie că doriţi să ştergeţi cu buretele datoria altcuiva. Dacă sunt implicate şi emoţiile, cereţi părerea unui profesionist nepărtinitor.

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

Turbulenţe planetare: O dispută minoră s-ar putea transforma într-o problemă majoră pe 22 octombrie, atunci când vorbăreţul Mercur formează o cuadratură solicitantă cu intensul Pluton. Dacă trebuie să spuneţi ceva, nu ezitaţi, dar alegeţi-vă cu atenţie cuvintele. Nu uitaţi că Pluton nu evită niciodată încheierile definitive.

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 9, 13, 14, 15, 23, 30, 31
Zile nefavorabile: 5, 6, 10, 21, 22, 24, 25Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI