Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Berbec – Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 1 - April - 2015

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Aprilie 2015

Horoscop Lunar Berbec Aprilie 2015

Horoscop Lunar Berbec Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Venus va intra în Gemeni pe 11 aprilie, parcurgând rapid casa a treia, a conversaţiilor şi a comunicării. Venus este renumită pentru magnetismul ei, dar în momentul de faţă ea va adăuga propriei dumneavoastră impulsivităţi diabolice o energie suplimentară, guralivă şi fermecătoare. Fluxul verbal este de neoprit! Nu staţi pe gânduri şi atacaţi. Indiferent dacă e vorba de afaceri ori de o problemă personală, nimeni nu vă poate refuza.

Horoscop Lunar Berbec Aprilie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Aprilie aceasta nu puteţi evita atenţia din partea celorlalţi – extravagantul Jupiter se află în teatrala zodie a Leului, casa a cincea, a îndrăgostiţilor. însă va trebui să alegeţi cu prudenţă. Leul este un semn fix, aşa că, odată prins, nu mai aveţi scăpare. Dacă aveţi deja o relaţie, e vremea să reaprindeţi focul pasiunii.

Horoscop Lunar Berbec Aprilie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani si succes: Un grup de planete din zodia natală formează trigoane cooperante cu norocosul Jupiter şi cu Saturn, planeta orientată spre carieră – un salt astrologie favorabil. Acum e momentul să staţi alături de superiori şi să-i convingeţi cât de nepreţuit sunteţi. Nu fiţi timid! Momentul este potrivit şi pentru a deschide un cont de economii, de preferinţă între 18 şi 22 aprilie.

Horoscop Lunar Berbec Aprilie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: O eclipsă totală de Lună va avea loc pe 4 aprilie, opunând Soarele şi emotiva Lună pe cumpăna celestă care se confundă în cazul dumneavoastră cu axa relaţiilor. Dintr-o astfel de plămadă este făcută dragostea la prima vedere, dar e posibil şi să aveţi în agendă stoparea pierderilor şi evaporarea din peisaj. Oricum ar fi, e de aşteptat că o persoană necunoscută să vă impresioneze puternic – şi viceversa.

Horoscop Lunar Berbec Aprilie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:6, 8, 9, 10, 11,22, 26
Zile nefavorabile:5,7. 15. 16.17

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI