Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Berbec – Octombrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 23 - September - 2015

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Octombrie 2015

Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2015

Horoscop Lunar Berbec Octombrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Norocul vă iese în cale în jurul datelor de 25 sau 27 octombrie. Veţi fi în locul potrivit la momentul potrivit pentru a-i impresiona pe oamenii potriviţi şi veţi şti intuitiv cum să ajungeţi acolo unde doriţi. Nu vă fie teamă să cereţi un sfat din partea unui superior sau a unei persoane mai în vârstă.

Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Iată încă o şansă pentru o nouă idilă graţie Lunii Noi de pe 12 octombrie din Balanţa înclinată spre satisfacerea partenerului, totodată şi casa a şaptea, a relaţiilor. Poate că deja aţi început o relaţie cu cineva şi sunteţi pe punctul de a vă lua un angajament. într-adevăr, vi se întâmplă rar, dar dacă situaţia o cere…

Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: O problemă bănească pentru rezolvarea căreia aţi muncit din greu se va încheia favorabil pe 27 octombrie, atunci când Octombrie Plină din Taur va străluci în casă a doua, a resurselor financiare personale. Taurului îi plac posesiunile materiale şi e fericit să muncească asiduu pentru a le dobândi, aşa că faceţi câteva ore suplimentare pentru ceva special, o excursie sau un cadou pentru cineva drag.

Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Dacă v-aţi gândit la schimbarea locului de muncă sau chiar la o carieră nouă, planificaţi totul pentru 8 sau 17 octombrie. Câteva planete din conştiincioasa Fecioară, casa a şasea, a muncii, vă vor inspira şi veţi lua decizia corectă. Chiar dacă altora li se pare neaşteptat, dumneavoastră ştiţi că procedaţi corect.

Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:7, 8, 9, 12, 13, 17, 23

Zile nefavorabile:5,6, 10,21,22, 25Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI