Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Capricorn – Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 4 - March - 2015

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Martie 2015

Horoscop Lunar Capricorn Martie 2015

Horoscop Lunar Capricorn Martie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Dacă aţi muncit din greu şi aţi depăşit toate obstacolele pentru a impresiona un superior, atunci pe 5 sau pe 30 martie veţi fi surprins de reacţia lui la un proiect recent pe care l-aţi dus la bun sfârşit – în bună parte, de unul singur. în fine, recompensele aşteptate sosesc, însoţite de o bătaie pe umăr în faţa întregului personal.

Horoscop Lunar Capricorn Martie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Generosul Jupiter şi imprevizibilul Uranus vor forma un trigon pe 3 martie, favorizând casa a patra, a căminului şi a emoţiilor, şi casa a opta, a partenerilor intimi. Fără inhibiţii! Urmăriţi cum partenerul ridică din sprâncene şi nu încercaţi să pretindeţi că nu vă place expresia de pe faţa lui atunci când îi faceţi o propunere surprinzătoare.

Horoscop Lunar Capricorn Martie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes: Pe 17 martie, Venus pătrunde în casă a cincea, a activităţilor recreative, adică în zodia Taurului. în următoarea lună, ea vă îndeamnă să nu vă mulţumiţi decât cu ce e mai bun, aşa că s-ar putea să cheltuiţi mai mult cu cinele luate în oraş sau cu timpul petrecut în compania copiilor, dar o să vă distraţi atât de bine, încât o să consideraţi că efortul financiar e justificat.

Horoscop Lunar Capricorn Martie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Pe 4 sau pe 11 martie, o persoană apropiată pare să încerce deliberat să întindă coarda la maximum. Asta vă poate aduce aminte de probleme domestice de Martie trecută şi, din nou, s-ar putea să fie necesar să întăriţi regulile privitoare la copii sau la membrii familiei.

Horoscop Lunar Capricorn Martie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:3, 5, 9, 17, 22, 23, 25, 30

Zile nefavorabile:10, 11, 15, 16, 27

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI