Horoscop Urania 23-29 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Capricorn – Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 2 - November - 2016

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Noiembrie 2016

Horoscop Lunar Capricorn Noiembrie 2016

Horoscop Lunar Capricorn Noiembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Luna Plină de pe 14 noiembrie soseşte în casă a cincea, a distracţiilor. Vestea este extrem de bună indiferent dacă sunteţi singuri sau aveţi o relaţie. Cei singuri pot conta pe o experienţă fizică minunată alături de o persoană dragă sufletului lor. Dacă aveţi o relaţie, reaprindeţi în stil mare scânteia care v-a unit încă de la început.

Horoscop Lunar Capricorn Noiembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Romantismul face parte din programul zilei de 19 noiembrie, când Neptun revine la mişcarea directă şi formează un sextil cu Venus din casa întâi, a personalităţii şi înfăţişării. Că nu cumva să vă temeţi că situaţia devine mult prea sentimentală pentru dumneavoastră, reţineţi faptul că Venus, aflată în Capricorn, e foarte practică, aşa că, în pofida intensităţii romantice a momentului, rămâneţi totuşi cu picioarele pe pământ.

Horoscop Lunar Capricorn Noiembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Pentru că impulsivul Marte, trecând prin la fel de impulsiva zodie a Vărsătorului, vă invadează casa a doua, a problemelor băneşti şi a obiceiurilor legate de cheltuirea banilor, poate că ar fi bine să-i daţi cuiva să vă păstreze cârdurile pe care nu vreţi să le folosiţi. De obicei, sunteţi foarte responsabili în acest domeniu, dar cu o astfel de configuraţie astrală chiar şi dumneavoastră puteţi fi tentaţi.

Horoscop Lunar Capricorn Noiembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Luna, Mercur şi Soarele vor trece pe rând prin casa a unsprezecea, a prietenilor. Pentru că totul are loc în Scorpion, nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla între dumneavoastră şi o anumită persoană la care v-aţi gândit mereu în mod platonic. Dacă vi se pare că ar putea fi vorba de ceva mai mult, faceţi o încercare

Horoscop Lunar Capricorn Noiembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,2,5,21,22, 23
Zile nefavorabile: 6, 24, 25, 29, 30Horoscop Lunar Noiembrie

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 23.023.2019 Luna în Scorpion. Astăzi toată lumea este iras¬cibilă şi chiar tinde să devină agresivă. Evitaţi posibilele conflicte şi găsiţi-vă o ocupaţie solita¬ră. Sfat culinar: spanac cu ochiuri.

23 martie - Pierre Simon de Laplace, Ovid Densusjanu, A.D. Xenopol, Joan Crawford, Akira Kurosawa, Wernher Von Braun, Juan Gris, Doctor Watson, Roger Bannister, Chaka Khan, Francesco Clemente, Keri Russell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI