Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Iulie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Fecioara – Noiembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 28 - October - 2015

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Noiembrie 2015

Horoscop Lunar Fecioara Noiembrie 2015

Horoscop Lunar Fecioara Noiembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE PLANETARE: în ultimul timp, cariera şi viaţa profesională au mers că unse, iar acum e momentul să primiţi şi câteva recompense băneşti. Pe 8 noiembrie, Venus, planeta care administrează băierile pungii, intră agale în casă a doua, a finanţelor personale. Veselie mare.

Horoscop Lunar Fecioara Noiembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Dacă aţi ţinut ceva ascuns, iar acum sunteţi gata să explodaţi, probabil că asta o să se întâmple pe 2 sau pe 3 noiembrie. Venus se va trezi în faţa agresivului şi mâniosului Marte, un motiv astrologie suficient pentru a vă imagina în miezul unei dispute. Reţineţi însă că singura soluţie pozitivă este punerea lucrurilor la punct. Nu scăpaţi situaţia de sub control.

Horoscop Lunar Fecioara Noiembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi succes: Pe 13 noiembrie, Venus va forma un sextil incitant cu harnicul Saturn, aducând şi mai multe veşti bune despre planurile dumneavoastră financiare. Dacă aţi muncit pe brânci, Saturn va fi fericit să vă bată pe spate, asta însemnând şi un suport financiar suplimentar. Nu uitaţi însă că Saturn acordă recompense numai pentru ceea ce am câştigat prin efort propriu.

Horoscop Lunar Fecioara Noiembrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Noiembrie Plină de pe 25 noiembrie va activa axa căminului şi a carierei. Nu e de mirare dacă vă simţiţi tras în direcţii diferite. Toată lumea vrea ceva de la dumneavoastră şi nimeni nu se mulţumeşte cu puţin. Vestea bună este că această lunaţie va avea loc în Gemeni, o zodie expertă în derularea mai multor activităţi în acelaşi timp.

Horoscop Lunar Fecioara Noiembrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:4, 5, 6, 10, 13, 14
Zile nefavorabile:2, 3,19, 20, 23, 26Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Iulie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2018 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la proble¬mele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pen¬tru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

20 iulie - Adrian Paunescu, Alberto Santos-Dumont, Sir Edmund Percival Hillary, Chuck Daly, Diana Rigg, Natalie Wood, Kim Carnes, Carlos Santana, Giorbio Morandi, Max Liebermann, Chris Cornell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI