Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Fecioara – Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 2 - November - 2016

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Noiembrie 2016

Horoscop Lunar Fecioara Noiembrie 2016

Horoscop Lunar Fecioara Noiembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Va fi o lună interesantă, aşa că ţineţi-vă bine. Pe 4 noiembrie e posibil să descoperiţi că un membru al familiei insistă să petreceţi mai puţin timp la serviciu şi mai mult acasă. Totul ar fi în ordine dacă n-ar veni sărbătorile şi dacă n-aţi vrea să câştigaţi nişte bani suplimentari. Explicaţi-i situaţia cu răbdare.

Horoscop Lunar Fecioara Noiembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Dacă vă gândiţi să vă luaţi un angajament faţă de o persoană cunoscută recent, relaxaţi-vă şi încredeţi-vă în faptul că aţi făcut alegerea corectă. Iubitoarea Venus, aflată în practica zodie a Capricornului, casa a cincea, a idilelor, prevesteşte numai lucruri bune legate de stabilitatea relaţiei. Dacă sunteţi în căutarea ei, probabil că luna aceasta o veţi găsi.

Horoscop Lunar Fecioara Noiembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Generosul Jupiter aflându-se în casă a doua, a problemelor băneşti, e uşor de prevăzut că, din când în când, veţi fi puţin mai extravaganţi decât de obicei. în jurul datelor de 24 şi 25 noiembrie va trebui să vă domoliţi acest impuls deoarece Pluton, aflat în Capricorn, aduce cu sine o situaţie financiară urgentă în care este implicat un copil sau un partener.

Horoscop Lunar Fecioara Noiembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Mercur va forma un aspect incomod cu surprinzătorul Uranus pe 6 noiembrie. Fără să ştiţi de ce, e posibil să aveţi sentimentul că cineva vă ascunde ceva. în acest caz, cel mai bine ar fi să chestionaţi direct persoana respectivă, dar, dacă se poate, vorbiţi cu un terţ care vă poate oferi o părere obiectivă.
Zile favorabile : 1,2,7,22, 25
Zile nefavorabile : 6, 18, 24, 29Horoscop Lunar Noiembrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI