Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – Aprilie 2014

Postat de Urania Horoscop On 28 - March - 2014

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Aprilie 2014

Horoscop Lunar Gemeni Aprilie 2014

Horoscop Lunar Gemeni antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Prieteni, iubiţi, copii şi tovarăşi de distracţii. Cam aşa arată luna asta şi, ca de obicei, o să vă placă fiecare clipă. Poate că n-o să vă amuzaţi prea tare dacă vreun coleg de serviciu încearcă să facă ceva incorect în jurul datei de 11 aprilie. Aţi face bine să aşteptaţi cu răbdare sfârşitul acţiunii.

Horoscop Lunar Gemeni relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Luna aceasta vor avea loc peste tot conflicte, mai ales atunci când vine vorba de a renunţa la ceva sau de a rămâne ferm pe poziţie pentru că aşa e mai uşor. De obicei, sunteţi destul de comod în ceea ce priveşte relaţiile, dar s-ar putea să fie cazul să luaţi o decizie, una finală – ca să nu spunem şi bruscă.

Horoscop Lunar Gemeni banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: După 5 aprilie, supravegheaţi cu mare atenţie sectorul financiar. Extravagantul Jupiter, mare amator de riscuri, se află deja în casă a doua, a finanţelor, însă, pe 5 aprilie, odată cu pătrunderea lui Venus în visătoarea şi confuză zodie a Peştilor, veţi înota în ape cam adânci pentru gustul dumneavoastră. Visele vor fi profetice – chiar şi cele cu ochii deschişi.

Horoscop Lunar Gemeni turbulente planetare

Horoscop Lunar Gemeni Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Câteva planete din Berbec, casa a unsprezecea, a prietenilor şi apartenenţei de grup, se vor confrunta cu agresivul Marte, care se află în continuare în casă a cincea, a idilelor. Pare evident că împărţirea timpului între cei mai buni prieteni şi persoana iubită poate deveni o problemă. De ce să nu le faceţi cunoştinţă? Poate că nu e momentul potrivit, dar dacă se impune, încercaţi-vă norocul pe 17 aprilie.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,10,11,16,17,25,26,29,30
Zile nefavorabile: 3,14,15,21,22,23,24
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Aprilie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI