Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – Septembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - September - 2015

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Septembrie 2015

Horoscop Lunar Gemeni Septembrie 2015

Horoscop Lunar Gemeni Septembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

Avantaje planetare: A doua eclipsă lunară a anului va avea loc pe 27 septembrie în impetuoasa zodie a Berbecului. Această lunaţie vă încurajează să vă urmăriţi ţelurile asociindu-vă cu persoane animate de aceleaşi idealuri. Dacă asta înseamnă că anturajul actual trebuie să treacă temporar pe planul doi, atunci aşa să fie.

Horoscop Lunar Gemeni Septembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Nu ignoraţi un frate sau un vecin care vrea să vă prezinte cuiva în jurul datei de 23 septembrie. Chiar dacă în trecut s-au înşelat, de data asta probabil că instinctul lor e bun. Dacă sunteţi singur, măcar acceptaţi o întâlnire la o cafea sau la prânz. Dacă aveţi un partener, petreceţi o seară în oraş. Dar nu-i corect să lăsaţi telefoanele deschise!

Horoscop Lunar Gemeni Septembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Pe 17 septembrie, planeta Saturn orientată spre carieră va păşi în casă a şaptea, a parteneriatelor. întâlnirile cu superiorii sunt la ordinea zilei, dar nu vă îngrijoraţi. îi veţi putea convinge de valoarea pe care o reprezentaţi pentru afacere fară ca măcar să încercaţi acest lucru. în următorii ani, s-ar putea să descoperiţi că unul dintre aceste personaje este extrem de atractiv.

Horoscop Lunar Gemeni Septembrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: O eclipsă solară va activa pe 13 septembrie zodia Fecioarei, guvernată, ca şi Gemenii, de Mercur. Evenimentul va avea loc chiar în mijlocul casei a patra. în ultimul timp, v-aţi ales cuvintele extrem de bine, şi asta nu e tot. Dacă simţiţi nevoia să vă luaţi o greutate de pe suflet, faceţi-o acum şi repede. încercaţi să-i menajaţi pe membrii familiei sau pe prietenii apropiaţi, care s-ar putea să nu fie pregătiţi pentru un contact atât de straşnic cu realitatea.

Horoscop Lunar Gemeni Septembrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:4, 5, 7, 8, 22, 23

Zile nefavorabile:9, 10, 13, 16, 24, 25, 30

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI