Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Aprilie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Leu – Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - November - 2016

Horoscop Urania Lunar – Leu / Decembrie 2016

Horoscop Lunar Leu Decembrie 2016

Horoscop Lunar Leu Decembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Ce lună fabuloasă! Aproape toate planetele se vor afla într-o dispoziţie excelentă, tocmai la timp pentru sărbătorile de iarnă. Vă place această perioadă a anului, cu entuziasmul copiilor şi cumpărăturile pentru persoana iubită – ca să nu mai vorbim de minunatele întâlniri pline de căldură cu prietenii. Petrecere frumoasă!

Horoscop Lunar Leu Decembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
O vizită-surpriză poate avea loc pe 10 sau 11 decembrie, dar, pentru că imprevizibilul Uranus va fi implicat în acest eveniment, e greu de spus dacă dumneavoastră vă veţi prezenta cu daruri la uşa cuiva sau dacă lucrurile vor sta invers. Oricum, veţi fi încântaţi. E chiar posibil să vedeţi o persoană căreia îi duceţi dorul de multă vreme.

Horoscop Lunar Leu Decembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Mercur va intra în mişcare retrogradă pe 19 decembrie, aflându-se în Capricorn şi pregătindu-se să se întoarcă pe urmele propriilor paşi în casă a şasea, a muncii. De obicei, situaţia devine problematică, dar, dacă sunteţi isteţi, o puteţi întoarce în favoarea dumneavoastră. Verificaţi tot ce aţi terminat de curând pentru a fi siguri că nu e nevoie să refaceţi ceva, dar bucuraţi-vă şi de vacanţă.

Horoscop Lunar Leu Decembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Imobilitatea lui Mercur din 19 decembrie poate îngreuna călătoriile. înainte de a pleca de acasă, asiguraţi-vă că aveţi GPS sau o hartă potrivită. Lucru valabil mai ales pentru data de 31 decembrie, când Marte se va întâlni cu Neptun în visătoarea zodie a Peştilor. Dacă vă gândiţi la o petrecere, cel mai bine ar fi s-o faceţi la dumneavoastră acasă. Spuneţi-le prietenilor să-şi aducă şi sacii de dormit.

Horoscop Lunar Leu Decembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : Aproape toate.
Zile nefavorabile : 19, 26, 31Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Aprilie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 19.12.2013 Luna în Rac. Dacă nu aţi împachetat până acum cadourile de Crăciun, azi este un moment potri­vit: vă vor reuşi perfect, Sfat culinar: supă de varză (chiar dacă nu ţinem să slăbim!).

19 aprilie - Calistrat Hogaş, Adrian Rogoz, Irina Petrescu, Hugh O'Brian, Jayne Mansfield, Dudley Moore, Tim Curry, Paloma Picasso, Al Unser, Jr., Suge Knight, Ashley Judd, Luis Miguel Basteri, Kate Hudson, Fernando Botero, Hayden Christensen.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI