Horoscop Urania 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Ianuarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Leu Ianuarie 2014

Postat de Urania Horoscop On 4 - January - 2014

Horoscop Urania Lunar – Leu / Ianuarie 2014

Horoscop Lunar Leu Ianuarie 2013

Horoscop Lunar Leu antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Ca de obicei, probabil că nu puteţi pune capăt petrecerilor numai pentru că sărbătorile s-au terminat, însă Soarele, Mercur şi Venus din casa a şasea, aflate în responsabilul Capricorn, insistă să treceţi înapoi la treabă. Dacă vă concentraţi suficient, mai ales odată cu apariţia proiectelor, pe 7, 11 şi 12 ianuarie, veţi putea încheia agenda socială cu conştiinţa împăcată. Nu vă îngrijoraţi. Prietenii nu vă vor uita.

Horoscop Lunar Leu relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: În prima jumătate a lunii, munca şi absenţa distracţiilor vor face dificile relaţiile sociale, însă, pe 11 ianuarie, Mercur va pătrunde în casă a şaptea, a parteneriatelor, şi vă veţi bucura din nou de compania unor prieteni binevoitori şi spontani. în jurul datei de 17 ianuarie, unul dintre ei vă poate prezenta unei persoane care nu prea este genul dumneavoastră. Dar de ce nu? Daţi-i o şansă.

Horoscop Lunar Leu banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: Pe la mijlocul lunii, veţi avea o mulţime de ocazii de a vă impresiona superiorii, răspunzători fiind Soarele, Mercur şi Venus. Această echipă vă va furniza determinarea şi răbdarea necesare pentru a duce la bun sfârşit orice sarcină, oricât de mult v-ar displăcea. Nu vă plângeţi de ea, mai ales la serviciu. E posibil să fiţi pus la încercare de cineva cu autoritate.

Horoscop Lunar Leu turbulente planetare

Horoscop Lunar Leu Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Lună Nouă de pe 30 ianuarie va marca un punct de cotitură în cadrul relaţiilor. Pentru că are loc în Vărsător, e greu de spus exact de ce. Având în vedere natura rebelă a acestei zodii, e mai sigur să spunem că vă surprindeţi singur atunci când luaţi decizii. Dacă prietenii sau membrii familiei sunt reticenţi la început, acordaţi-le circumstanţe atenuante.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 6,7,10,11,17,18,24
Zile nefavorabile: 1, 2, 3, 5, 8, 16, 25, 26
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Ianuarie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Ianuarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 17.01.2019 Luna în Balanţă. Ieşiţi din casă! Faceţi plimbări şi vizite, bucuraţi-vă de o zi frumoasă de iarnă. Sfat culinar: piure de castane în loc de deserturi copioase.

17 ianuarie - Radu Theodoru, Benjamin Franklin, Mack Sennett, Al Capone, Betty White, Eartha Kitt, Vidal Sassoon, James Earl Jones, Shari Lewis, Maury Povich, Muhammad Ali, Susanna Hoffs, Jim Carrey, Kid Rock, Yvonne Zima, Don Pedro Calderon, Jacques Francois Blondel, Anne Bronte, Anton Naum, August Weismann, Anton Pavlovici Cehov.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI