Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Leu – Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 3 - January - 2015

Horoscop Urania Lunar – Leu / Ianuarie 2015

Horoscop Lunar Leu Ianuarie 2015

Horoscop Lunar Leu Ianuarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Lună Nouă de pe 20 ianuarie va avea loc în Vărsător, îndemnându-vă să alegeţi calea rebelilor. Veţi fi inspirat de către partener sau de un prieten drag să faceţi câteva schimbări. Dacă nu sunteţi fericit sau dacă vi se pare că a fost comisă o nedreptate, nu vă opriţi până când nu puneţi lucrurile în ordine.

Horoscop Lunar Leu Ianuarie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Ianuarie Plină din Rac de pe 4 ianuarie va străluci în casă a douăsprezecea, a secretelor. Dacă aţi făcut ceva şi nu vreţi ca restul lumii să afle despre ce e vorba, mai bine pregătiţi-vă. Pe 3 ianuarie, iubitoarea Venus pătrunde în surprinzătoarea zodie a Vărsătorului, casa a şaptea, a parteneriatelor, aşa că va trebui probabil să stingeţi câteva incendii.

Horoscop Lunar Leu Ianuarie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Dacă v-aţi gândit să investiţi într-o cauză socială şi sunteţi sigur că e pe cale să ia avânt, acum e momentul s-o faceţi. Pe 3 ianuarie, Venus, planeta care controlează băierile pungii, va intra în Vărsător, îndemnându-vă să cheltuiţi numai atunci când rezultatele benefice sunt maxime. Vă veţi revolta împotriva corporaţiilor majore şi nu veţi dori să aveţi de-a face decât cu negustorii locali.

Horoscop Lunar Leu Ianuarie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Recenta sosire a lui Saturn în casă a cincea, a îndrăgostiţilor şi a partenerilor de distracţie, ar putea constitui iniţial un obstacol, mai ales dacă tocmai aţi început o relaţie. Dacă vă loviţi de blocaje geografice sau de o diferenţă de vârstă, puneţi totul în balanţă. Ce anume sunteţi dispus să faceţi pentru a păstra relaţia?

Horoscop Lunar Leu Ianuarie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:4,5, 13, 14, 20, 22, 27

Zile nefavorabile:2. 3. 15. 16. 19. 29. 30

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI