Horoscop Urania 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Ianuarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Pesti – Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 1 - April - 2015

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Aprilie 2015

Horoscop Lunar Pesti Aprilie 2015

Horoscop Lunar pesti antaje-planetare-2015

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Venus va intra pe 11 aprilie în casă a patra, a căminului şi a familiei. Pentru că e vorba de zeiţa iubirii, urmează o perioadă minunată din punct de vedere sentimental. Poate chiar veţi reuşi să puneţi capăt unei dispute cu o persoană la care ţineţi. Dacă vă mai aduceţi aminte cu greu de unde a pornit totul, treceţi mai departe.

Horoscop Lunar pesti Aprilie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Eclipsa lunară de pe 4 aprilie are loc în casă a opta, a partenerilor intimi, cerându-vă fie să vă luaţi un angajament, fie să renunţaţi la o relaţie. Dacă intuiţia nu vă atenţionează, rămâneţi pe loc, poate chiar pe termen lung. Dacă primiţi un semnal, mai bine anulaţi totul înainte de a deveni prea complicat.

Horoscop Lunar pesti Aprilie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani Şi succes: Câteva planete din impulsivul Berbec, casa a doua, a chestiunilor băneşti, îşi vor face simţită prezenţa, inspirându-vă să daţi puţin iama prin portofel mai ales în jurul datei de 9 aprilie. Atenţie însă, planetele din Berbec se află adesea prin preajmă atunci când se ivesc situaţii urgente. Rezistaţi tentaţiilor până după data de 14 aprilie.

Horoscop Lunar pesti Aprilie 2015-turbulente planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Mercur şi Soarele, care se află în impulsivul Berbec, îşi vor uni forţele cu imprevizibilul Uranus. Adesea, ca urmare a acestui tip de reuniune, apar diverse situaţii inedite, aşa că fiţi pregătit pentru orice fel de surpriză. Poate că va fi cazul să apelaţi la economii pentru a ajuta o persoană apropiată, dar la fel de bine se poate întâmpla să aveţi un mare noroc.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:12, 13, 14, 19,21,22, 29
Zile nefavorabile:5, 7, 15, 16, 17, 20

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Ianuarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 19.01.2019 Luna în Scorpion, de la 12:11 în Săgetător. Faceţi sport dimineaţa, apoi ieşiţi în lume! Azi puteţi întâlni persoane plăcute sau măcar utile. Evitaţi certurile! Sfat culinar: roşii umplute.

19 ianuarie - Robert E. Lee, Edgar Allan Poe, Paul Cezanne, Guy Madison, Jean Stapleton, Tippi Hedren, Phil Everly, Michael Crawford, Janis Joplin, Shelley Fabares, Dolly Parton, Robert Palmer, Dewey Bunnell, Desi Arnaz Jr., Paul McCrane, Wendy Moniz, Junior Seau, Shawn Wayans, Jenson Button, Jodie Sweetin, Trever O'Brien, James Watt, Henry Bessemer, Juan Soler.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI