Horoscop Urania 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Ianuarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Pesti August 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - August - 2016

Horoscop Urania Lunar – Pesti / August 2016

Horoscop Lunar Pesti Agusut 2016

Horoscop Lunar Pesti Agusut Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Soarele va petrece primele trei săptămâni din august în Leu, casa a şasea, a muncii. Dacă încă nu v-aţi luat concediu, această perioadă e numai bună. Nu veţi avea chef să faceţi nimic din ceea ce ar aduce chiar şi pe departe cu munca, aşa că de ce să vă forţaţi dacă nu e nevoie? Dacă totuşi e musai, aveţi grijă ca serile să fiţi liberi pentru distracţie.

Horoscop Lunar Pesti Agusut 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Venus se va afla în Fecioară, casa a şaptea, între 5 şi 29 august – se pare că veţi fi destul de aglomeraţi în departamentul romantism. Dacă aveţi o relaţie, ar trebui să vă avertizaţi prietenii că s-ar putea să vă vadă mai rar. Dacă sunteţi singuri, e timpul să socializaţi.

Horoscop Lunar Pesti Agusut 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Oportunitatea de a câştiga un venit suplimentar prin intermediul unei slujbe cu jumătate de normă ar putea apărea în jurul datei de 16 august. Sunt şanse să fie vorba despre o muncă pe care o îndrăgiţi: un hobby, un meşteşug sau poate lucrul cu copiii. Pe 27 august, norocul vă surâde. Aşteptaţi-vă la veşti financiare îmbucurătoare din partea persoanei iubite.

Horoscop Lunar Pesti Agusut 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Mercur şi Venus vor avea un meci astrologie cu Saturn şi cu Marte pe 6 august. Pentru că subiectul e reprezentat cel mai probabil de bani, aşteptaţi-vă la o dispută legată de repartizarea responsabilităţilor. Dacă problema nu e importantă, încercaţi să nu tulburaţi prea mult apele. Dacă este importantă, exprimaţi-vă părerea în termeni categorici.

Horoscop Lunar Pesti Agusut 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 1,8,9, 10, 16, 22,27, 28
Zile nefavorabile 5,6, 7, 13,14,19Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Ianuarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Miercuri, 23.01.2019 Luna în Balanţă. Purificarea cu ceai va face mi¬nuni cu interiorul organismului, dar şi cu aspec¬tul exterior: e bine să bem azi mult ceai verde sau de urzică. Sfat culinar: conopidă la cuptor.

23 ianuarie - Sir Francis Bacon, D.W. Griffith, Ann Sothern, Piper Laurie, Bill Bixby, Sam Cooke, Joseph Wambaugh, John Hurt, Steve Perry, Linda Blair, Michael Kelland Hutchence, Diane Lane, Willa Ford, Willi Baumeister, Francis Picabia, Robyn Richards, Elena Ghica {Dora D'lstria), Camelia Dăscălescu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI