Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Pesti – Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 4 - March - 2015

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Martie 2015

Horoscop Lunar pesti Martie 2015

Horoscop Lunar pesti antaje-planetare-2015

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Dacă aţi încercat să reluaţi legătura cu cineva, dar încă n-aţi reuşit, mai oferiţi-i o şansă pe 17 sau 18 martie. Nu uitaţi însă că nu întotdeauna e vorba de ceea ce spuneţi, problema poate consta la fel de bine în ceea ce nu spuneţi. Lăsaţi trecutul în urmă, iar dacă legătura e puternică, concentraţi-vă asupra viitorului.

Horoscop Lunar pesti Martie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Luna Plină soseşte pe 5 martie în casă a şaptea, a relaţiilor şi a întâlnirilor personale. Probabil că veţi fi extrem de sensibil – chiar mai mult ca de obicei -, dar de data asta şi ceilalţi sunt la fel de sensibili la modul în care acţionaţi şi reacţionaţi.

Horoscop Lunar pesti Martie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: De obicei, nu vă lăudaţi, dar între 24 şi 26 martie va trebui să-i îngăduiţi altcuiva s-o facă în locul dumneavoastră. Munca pe care aţi depus-o va fi recunoscută, iar mărirea de salariu, prima sau promovarea mult aşteptate vă vor sta la dispoziţie. Era şi timpul, nu? Relaxaţi-vă, zâmbiţi şi bucuraţi-vă de atenţie.

Horoscop Lunar pesti Martie 2015-turbulente planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Dacă v-aţi gândit să vă schimbaţi aspectul fizic, dar vă vine greu să urmaţi o dietă sau un program de exerciţii, începeţi cu exteriorul. O garderobă sau o coafură nouă vă vor face să vă simţiţi o altă persoană, inspirându-vă să treceţi la următoarele ţinte de pe listă: întreţinerea corpului şi a sănătăţii.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:5, 6, 12, 13, 18, 23, 24
Zile nefavorabile:10, 11, 15, 16, 26, 27

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI