Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Pesti – Octombrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 23 - September - 2015

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Octombrie2015

Horoscop Lunar pesti Octombrie2015

Horoscop Lunar pesti antaje-planetare-2015

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Luna Plină de pe 27 octombrie va avea loc în Taur, casa a treia, a gândurilor şi a comunicării. Intuiţia dumneavoastră se va conecta la realitate. Oricare-ar fi decizia pe care trebuie s-o luaţi, dacă simţiţi că e dreaptă, nu staţi pe gânduri şi nu daţi importanţă protestelor nimănui.

Horoscop Lunar pesti Octombrie2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Venus, zeiţa iubirii, va pătrunde pe 8 octombrie în casă a şaptea, a relaţiilor parteneriale. Pentru că Marte şi Jupiter se află deja acolo, veţi avea parte de multă distracţie – alături de multe Fecioare. Acest grup de planete atrage persoane inteligente şi responsabile. încercaţi să nu exageraţi cu criticile.

Horoscop Lunar pesti Octombrie2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Problemele financiare pot fi dificile în jurul datelor de 6, 10 şi 22 octombrie şi va trebui probabil să vă uitaţi peste acte împreună cu un profesionist pentru a descâlci iţele unei situaţii încurcate. Vestea bună e că problemele băneşti comune care v-au dat de furcă până acum vor fi soluţionate în jurul datei de 12 octombrie, odată cu Lună Nouă.

Horoscop Lunar pesti Octombrie2015-turbulente planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Toate planetele din organizată şi meticuloasa zodie a Fecioarei, casa a şaptea, a relaţiilor parteneriale, vor avea grijă să nu existe surprize în acest sector. Dacă aveţi o relaţie, puteţi fi sigur că luna aceasta nu va apărea niciun fel de dramă – cu excepţia situaţiei în care, bine intenţionat, faceţi puţin pe supăratul în jurul datei de 10 octombrie.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:8, 11, 13, 14, 15, 23, 24
Zile nefavorabile:10, 17, 18,21,22, 25Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI