Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Pesti – Septembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - September - 2015

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Septembrie 2015

Horoscop Lunar Pesti Septembrie 2015

Horoscop Lunar Pesti Septembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Pe 17 septembrie, Mercur îşi începe mişcarea retrogradă prin Balanţa orientată spre parteneriate, casa a opta, a partenerilor intimi. E posibil să reluaţi legătura cu o persoană pe care aţi considerat-o ieşită din peisaj. De ce să nu încercaţi din nou? Doar că trebuie să aveţi o soluţie nouă pentru problema care a stat la baza despărţirii.

Horoscop Lunar Varsator Septembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Soarele i se va alătura pe 23 septembrie lui Mercur în zodia Balanţei, iar pentru că ambele planete se află în casă a opta, a partenerilor intimi, nu veţi face multe lucruri de unul singur. Dacă nu aveţi o relaţie, e momentul să vă întâlniţi cu toată gaşca. Dacă aveţi un partener, faceţi-i cunoştinţă cu toţi ceilalţi.

Horoscop Lunar Varsator Septembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani Şi succes: Pe 27 septembrie, o eclipsă lunară va avea loc în casă a doua, a problemelor băneşti, aşa că puneţi-vă centura de siguranţă şi pregătiţi-vă pentru o cursă cu zdruncinături. Vestea bună e că la final veţi fi echipat cu o nouă atitudine, care vă va ajuta să găsiţi o altă modalitate de a vă câştiga existenţa.

Horoscop Lunar Varsator Septembrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Eclipsa solară totală de pe 13 septembrie va aduce Soarele şi Luna în casă a şaptea, a relaţiilor parteneriale, aşa că ar trebui să vă aşteptaţi la schimbări drastice. Poate că un parteneriat de afaceri nu mai funcţionează. Ori poate fi vorba de o relaţie romantică. Dacă ştiţi că a venit momentul să treceţi mai departe, nu mai staţi pe gânduri.

Horoscop Lunar Varsator Septembrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 4, 5, 8, 22, 23, 30
Zile nefavorabile: 7, 9, 16, 24, 25, 26, 27

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI