Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Rac – Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 1 - April - 2015

Horoscop Urania Lunar – Rac / Aprilie 2015

Horoscop Lunar Rac Aprilie 2015

Horoscop Lunar Rac Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE PLANETARE: Casa a patra, a emoţiilor şi a familiei, va primi pe 4 aprilie un şoc din partea planetei guvernatoare, Aprilie însăşi. Ea va intra într-o eclipsă lunară totală cu Soarele, care aduce de obicei schimbări rapide – dar acum vor fi şi mai rapide. Asiguraţi-vă că partenerul de viaţă este la curent cu schimbările pe care sunteţi gata să le faceţi.

Horoscop Lunar Rac Aprilie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Dacă aveţi o legătură, în jurul datei de 11 aprilie va trebui să fiţi atent la nişte ochi alunecoşi. Venus pătrunde în Gemeni, un semn care, zic unii, se poate afla câteodată în spatele comportamentelor nestatornice. Dacă aveţi o relaţie serioasă, veţi şti ce să faceţi. Dacă nu, aşteptaţi-vă să fiţi abordat de o persoană vorbăreaţă, isteaţă şi foarte interesantă.

Horoscop Lunar Rac Aprilie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI Şi SUCCES: După ce, pe 14 aprilie, Mercur intră în Taur, magnetul astrologie care atrage bani, veţi descoperi că vă descurcaţi mai uşor cu ce aveţi, reuşind chiar şi să puneţi ceva deoparte. Această energie practică se va afla în casă a unsprezecea, a grupurilor, aşa că vorbiţi despre hobby-ul dumneavoastră la un club sau la o reuniune pe care o frecventaţi cu regularitate.

Horoscop Lunar Rac Aprilie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Lună Nouă de pe 18 aprilie va avea loc în casă a zecea, a chestiunilor profesionale şi a relaţiilor cu persoanele cu autoritate. Sunteţi acum un fel de arbitru, şi e posibil ca şeful să vă ceară să rezolvaţi o problemă gravă apărută între doi sau mai mulţi colegi de serviciu. Din fericire, cu toţii ştiu că sunteţi de încredere, aşa că n-ar trebui să vă dea bătăi de cap.

Horoscop Lunar Rac Aprilie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,2, 12, 14, 19,21

Zile nefavorabile:4, 5, 6, 7, 8, 9, 17

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI