Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Rac – Februarie 2014

Postat de Urania Horoscop On 31 - January - 2014

Horoscop Urania Lunar – Rac / Februarie 2014

Horoscop Lunar Rac Februarie 2014

Horoscop Lunar Rac antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Dacă aşteptaţi momentul potrivit pentru a încheia o situaţie emoţională pe o cale amiabilă, cel mai bun moment este pe 24 februarie. Iubitoarea Venus din casa a şaptea, a parteneriatelor, va forma un aspect productiv şi lejer cu Saturn, asigurându-se că puteţi renunţa sau stabili anumite reguli fundamentale ferme, care nu sunt negociabile.

Horoscop Lunar Rac relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Valentine’s Day va fi plină de emoţii. Guvernatorul dumneavoastră planetar, emotiva Lună, va atinge faza plină pe 14 februarie şi, ca de obicei, veţi avea inimă deschisă. Pe de altă parte, un trigon între Soare şi Marte va aduce cu el pasiunea – una de cea mai bună calitate.

Horoscop Lunar Rac banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Mercur se va întoarce în mişcare retrogradă în casă a opta, a resurselor comune. Până în ultima zi a lunii, când îşi va relua mişcarea directă, veţi fi preocupat de afaceri – cel puţin încă o dată. Dacă documentaţia este confuză, incompletă sau chiar lipseşte, aveţi şansa s-o refaceri. Profitaţi de ocazie.

Horoscop Lunar Rac turbulente planetare

Horoscop Lunar Rac Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: între 5 şi 12 februarie, timp în care gânditorul Mercur se deplasează în mişcare retrogradă prin Peşti, casa a noua, a locurilor şi oamenilor aflaţi la distanţă, probabil că vă veţi trezi oftând şi uitându-vă pe geam. Dacă sunteţi preocupat pentru că vă e dor de cineva, e momentul să restabiliţi legătura – indiferent ce s-a întâmplat la ultima întâlnire.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,4,5,14,20,22,23,24
Zile nefavorabile: 10,11,15,18,19,25,26
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac / Februarie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI