Horoscop Urania 16-22 Februarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Februarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Rac – Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - February - 2016

Horoscop Urania Lunar – Rac / Ianuarie 2016

Horoscop Lunar Rac Ianuarie 2016

Horoscop Lunar Rac Ianuarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Incandescentul şi nerăbdătorul Marte va petrece luna ianuarie în casă a cincea, a idilelor, a tovarăşilor de distracţii şi a relaţiilor întâmplătoare – e posibil să nu aveţi parte de odihnă, dar cu siguranţă nu vă veţi plictisi. Simpla lui prezenţă în acest sector este suficientă pentru a vă motiva să daţi acel telefon, dar să nu uităm că totul se petrece în zodia Scorpionului. Nici vorbă de plictiseală.

Horoscop Lunar Rac Ianuarie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Aţi fost deja preveniţi că Marte se află în intensa zodie a Scorpionului, aşa că, în cazul în care nu aveţi partener, cu siguranţă că veţi simţi nevoia să căutaţi unul. Norocul va fi de partea dumneavoastră pe 17, 18 sau 19 ianuarie. Veţi întâlni o persoană care vă va fascina – în stil mare.

Horoscop Lunar Rac Ianuarie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Administrarea finanţelor comune vă va ţine încordat luna aceasta din cauza Soarelui şi a lui Mercur, care-şi fac drum prin casa a opta, a împrumuturilor, moştenirilor şi resurselor comune. Totul se petrece în surprinzătoarea zodie a Vărsătorului, aşa că trebuie să fiţi pregătiţi pentru orice, mai ales că Mercur îşi va desfăşura dansul retrograd între 5 şi 25 ianuarie.

Horoscop Lunar Rac Ianuarie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 7 ianuarie, Soarele din Capricorn, casa a şaptea, a parteneriatelor, va forma o cuadratură cu imprevizibilul Uranus aflat în impulsiva zodie a Berbecului – care se întâmplă să se găsească în casă a zecea, a personajelor cu autoritate şi a carierei. Cineva drag ar putea să nu fie prea încântat de timpul pe care-l petreceţi la serviciu, mai ales dacă sunteţi mai mereu „de gardă”.

Horoscop Lunar Rac Ianuarie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zele favorabile: 13, 14, 18, 19, 30
Zile nefavorabile: 5, 6, 7, 20, 22, 29, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac / Ianuarie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI