Horoscop Urania 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Ianuarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Săgetător – Februarie 2014

Postat de Urania Horoscop On 31 - January - 2014

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Februarie 2014

Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2014

Horoscop Lunar Sagetator antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Se pare că Valentine’s Day va fi extrem de romantică – chiar dacă va trebui să ajungeţi la întâlnire cu avionul. Luna Plină din Leu, casa a noua, a prietenilor şi iubiţilor aflaţi departe, vă va amplifica dorinţa de a fi împreună, iar trigonul favorabil dintre Soare şi Marte va face că planurile să meargă ca pe roate.

Horoscop Lunar Sagetator relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: în jurul datelor de 11,19 sau 26 februarie, o persoană cu care v-aţi întâlnit ocazional (poate chiar în secret) ar putea intra în viaţa dumneavoastră provocând o anumită tulburare. Dacă nu sunteţi încă prea profund implicat, ar fi mai bine să faceţi un pas înapoi. Dacă aveţi o relaţie fericită, un sextil între Venus şi Saturn vă poate convinge să semnaţi pe 24 februarie un acord pe termen lung.

Horoscop Lunar Sagetator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Venus va petrece luna în responsabilă şi practica zodie a Capricornului, casa a doua, a finanţelor personale. E un moment excelent pentru rezolvarea unor probleme băneşti, inclusiv împrumuturi şi datorii care trebuie achitate pentru păstrarea creditului. Cu ajutorul fermecătoarei Venus, veţi fi bine echipat pentru negocieri.

Horoscop Lunar Sagetator turbulente planetare

Horoscop Lunar Sagetator Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: între 6 şi 28 februarie, Mercur se va deplasa în mişcare retrogradă, fiind necesară probabil regândirea unor decizii recente legate de un membru al familiei care nu a fost în ultimul timp în apele lui. Discutaţi cu el şi nu renunţaţi până când nu ajungeţi la cauza fenomenului. Probabil că trebuie să iasă la iveală un lucru pe care l-a ţinut ascuns până acum.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

ZILE favorabile: 9, 14, 15, 16, 20, 24, 25
Zile nefavorabile: 10,11,19, 23, 26, 27
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Februarie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Ianuarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 17.01.2019 Luna în Balanţă. Ieşiţi din casă! Faceţi plimbări şi vizite, bucuraţi-vă de o zi frumoasă de iarnă. Sfat culinar: piure de castane în loc de deserturi copioase.

17 ianuarie - Radu Theodoru, Benjamin Franklin, Mack Sennett, Al Capone, Betty White, Eartha Kitt, Vidal Sassoon, James Earl Jones, Shari Lewis, Maury Povich, Muhammad Ali, Susanna Hoffs, Jim Carrey, Kid Rock, Yvonne Zima, Don Pedro Calderon, Jacques Francois Blondel, Anne Bronte, Anton Naum, August Weismann, Anton Pavlovici Cehov.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI