Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Sagetator – Septembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - September - 2015

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Septembrie 2015

Horoscop Lunar Sagetator Septembrie 2015

Horoscop Lunar Sagetator Septembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Pe 27 septembrie, o eclipsă lunară totală din incandescentul Berbec va pune pe jar casa a cincea, a partenerilor de distracţie, a îndrăgostiţilor şi a relaţiilor cu copiii. Dacă aveţi o relaţie provizorie, aşteptaţi-vă la o turnură pasională – şi rapidă. Copiii vă cer sfatul său sprijinul în legătură cu o situaţie urgentă, dar sunteţi mai mult decât pregătit pentru a o rezolva.

Horoscop Lunar Sagetator Septembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pasionalul Marte străbate zodia Leului, pentru nativii din Săgetător casa a noua, a călătoriilor şi a educaţiei, aşa că n-o să vă plictisiţi. Aşa cum se întâmplă întotdeauna când o planetă este prezentă în Leu, la orizont poate apărea o idilă. Discutaţi neapărat cu acel străin fermecător pe care Universul l-a aşezat lângă dumneavoastră.

Horoscop Lunar Sagetator Septembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Septembrie Plină din august v-a atras atenţia asupra problemelor financiare şi probabil că aţi cheltuit mult timp şi energie – ca să nu mai vorbim de bani – pentru a pune lucrurile la punct. Răsplata este însă pe drum. Pe 5 septembrie, Soarele şi Pluton vor face echipă pentru a vă ajuta să vedeţi că lucrurile la care aţi renunţat chiar trebuiau să dispară şi veţi constata că vă e mai bine fără ele.

Horoscop Lunar Sagetator Septembrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Eclipsa solară din meticuloasa Fecioară, de pe 13 septembrie, va trimite un val imens de energie în casă a zecea, a carierei. Dacă v-aţi făcut temele şi v-aţi ocupat de detalii, recompensele sunt chiar după colţ. Dacă n-aţi făcut-o, mai bine treceţi la treabă. Profesional vorbind, este un moment important.

Horoscop Lunar Sagetator Septembrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:4, 5, 6, 8, 22, 23, 30

Zile nefavorabile:9, 10, 24, 25, 26

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI