Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Scorpion – August 2015

Postat de Urania Horoscop On 29 - July - 2015

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / August 2015

Horoscop Lunar Scorpion August 2015

Horoscop Lunar Scorpion August Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Orice conversaţie amânată poate decurge în condiţii bune dacă o programaţi pe 1 sau 2 august, atunci când vorbăreţul Mercur şi surprinzătorul Uranus vor forma un trigon favorabil, hotărâţi să producă rezultate bune şi neaşteptate. Nu tărăgănaţi lucrurile. Faceţi o cafea, zăboviţi prin bucătărie şi rezolvaţi problema.

Horoscop Lunar Scorpion August 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe 11 august, Jupiter pătrunde în casă a unsprezecea, a prietenilor. Toţi cei alături de care vă petreceţi o bună parte din timp ar putea ocupa un loc mult mai important în viaţa dumneavoastră. Sunteţi îndrăgostit? Rămâne de văzut, dar până la August Plină de pe 29 august veţi şti cu siguranţă.

Horoscop Lunar Scorpion August 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Lună Nouă de pe 14 august activează casa a zecea, a carierei. Ea are loc în dramaticul Leu, aşa că impunerea punctului de vedere în faţa unui superior nu va fi o problemă. Totuşi, dacă nu deţineţi toate informaţiile pentru a prezenta un caz solid argumentat, ar putea să vă fie greu să retrageţi cele afirmate. Pregătiţi-vă serios.

Horoscop Lunar Scorpion August 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Cei care vă pun în discuţie autoritatea în jurul datei de 21 august ar face bine să se pregătească, pentru că au trezit din somn un balaur. Nu veţi accepta niciun fel de refuz, mai ales dacă ştiţi că aveţi dreptate, şi veţi dori să luptaţi atât cât e nevoie pentru a fi sigur de victorie. Fiţi blând cu cei care nu sunt la fel de bine înarmaţi din punct de vedere verbal.

Horoscop Lunar Scorpion August 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:6, 11, 13, 14, 25, 26
Zile nefavorabile:3,5,7, 12,21,22,31

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI