Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Taur – Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - November - 2016

Horoscop Urania Lunar – Taur / Decembrie 2016

Horoscop Lunar Taur Decembrie 2016

Horoscop Lunar Taur Decembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Sărbători fericite! Universul a făcut aranjamentele necesare pentru o lună minunată. în perioada 24-28 decembrie va fi multă căldură şi iubire, iar reuniunile de familie vor decurge în linişte. Va fi o lună surprinzătoare – din cele mai bune motive – graţie lui Venus şi lui Marte din imprevizibila zodie a Vărsătorului, care vor da naştere unui aflux de vizitatori interesanţi şi neobişnuiţi.

Horoscop Lunar Taur Decembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Pe 25 decembrie, nu mai puţin de trei reprezentanţi astrologiei de anvergură – generosul Jupiter, surprinzătorul Uranus şi aşezatul Saturn – vor forma aspecte cu planeta dumneavoastră guvernatoare, afectuoasa Venus. Sunteţi extrem de sensibili la stările ei, aşa că atunci când e fericită, şi dumneavoastră sunteţi fericiţi. în jurul acestei date, vă puteţi aştepta să fiţi plini de bucurie, lucru valabil pentru aproape toată luna.

Horoscop Lunar Taur Decembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Dacă în jurul datei de 7 decembrie apar cheltuieli neaşteptate, veţi fi bine dotaţi pentru a le suporta. Aţi fost întotdeauna cu capul pe umeri, lucru valabil mai ales în domeniul financiar. E posibil ca un prieten să vă ceară ajutorul şi, ca de obicei, nu-l veţi refuza. Aşteptaţi-vă că bunătatea să vă fie răsplătită înzecit.

Horoscop Lunar Taur Decembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Fiţi atenţi în ajunul Anului Nou. Dacă aveţi în plan să vă răsfăţaţi cu câteva băuturi pentru adulţi, lăsaţi cheile maşinii acasă, chemaţi un taxi sau apelaţi la un şofer de încredere. în noaptea de revelion, grăbitul Marte va fi în conjuncţie cu confuzul Neptun şi întâlnirea lor se poate solda cu accidente. Aveţi grijă de siguranţa proprie şi de a celor dragi.

Horoscop Lunar Taur Decembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 10, 11, 12,24, 25, 26, 27,30
Zile nefavorabile : 18,19Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI