Horoscop Urania 16-22 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Taur – Septembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - September - 2015

Horoscop Urania Lunar – Taur / Septembrie 2015

Horoscop Lunar Taur Septembrie 2015

Horoscop Lunar Taur Septembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: O eclipsă totală de Lună va avea loc pe 27 septembrie în casă a douăsprezecea, a secretelor, în zodia incandescentului şi impulsivului Berbec. De obicei, sunteţi foarte răbdător, dar acum nu puteţi accepta un refuz. Dacă doriţi să vrăjiţi pe cineva în spatele uşilor închise, astfel încât să păstreze tăcerea, veţi reuşi de minune.

Horoscop Lunar Taur Septembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Soarele va intra pe 23 septembrie în Balanţa orientată spre parteneriate, alăturându-se vorbăreţului Mercur pentru a face furori în casă a şasea, a muncii. Probabil că încă mai flirtaţi cu un coleg sau cu o colegă de serviciu, iar interesul este reciproc. Problema este că tot va trebui să lucraţi împreună chiar dacă relaţia nu va funcţiona. Sunteţi pregătit pentru aşa ceva?

Horoscop Lunar Taur Septembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Pe 17 septembrie, seriosul Saturn va reintra în Săgetător, casa a opta, a resurselor comune, unde va rămâne cel puţin doi ani. în această perioadă veţi avea parte probabil de câteva dispute intimidante legate de bani şi moşteniri, ori va trebui să faceţi un împrumut. Misiunea constă în a rezista tentaţiei de a spori mărimea creditului.

Horoscop Lunar Taur Septembrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Pe 13 septembrie, o eclipsă solară va activa casa a cincea, a idilelor, îndemnându-vă să începeţi ceva nou în acest sector. în cazul în care aveţi deja o relaţie, trebuie să realizaţi dacă aşa vreţi să stea lucrurile. Dacă răspunsul este afirmativ, atunci a venit momentul să daţi frâu liber imaginaţiei şi să vă fermecaţi partenerul – în mod serios. Dacă sunteţi singur, ieşiţi în lume. Soarta vă aşteaptă.

Horoscop Lunar Taur Septembrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:4, 5, 8, 22, 23, 28

Zile nefavorabile:9, 10, 13, 17, 24, 25, 30

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.03.2019 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

15 martie - Andrew Jackson, Samuel „Lightnin"' Hopkins, Macdonald Carey, Harry James, Judd Hirsch, Phil Lesh, Sly Stone, Fabio, Mark Hoppus, Joe Hahn, Sean Biggerstaff, Caitlin Wachs.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI