Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Varsator – Aprilie 2014

Postat de Urania Horoscop On 27 - March - 2014

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Aprilie 2014

Horoscop Lunar Varsator Aprilie 2014

Horoscop Lunar Varsator antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Casa a noua, a educaţiei superioare, a politicii şi a religiei, va fi lovită de puternica eclipsă lunară de pe 15 aprilie. Aşa cum se întâmplă cu fiecare Lună Plină, şi aceasta vă va îndemna să daţi un răspuns final. însă veţi avea la îndemână o mulţime de oportunităţi de a oferi acest răspuns ultim (cu privire la politică etc.) de-a lungul întregii vieţi. Din când în când, convingerile dumneavoastră se vor schimba drastic. Aceasta e una dintre acele dăţi.

Horoscop Lunar Varsator relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

REIAŢII: Venus va pătrunde în casă a doua, a valorilor, pe 5 aprilie. Brusc, cea mai importantă condiţie pentru toţi partenerii potenţiali va fi un punct de vedere comun legat de modul în care câştigaţi banii. Puneţi lucrurile la punct acum, mai târziu rezolvarea problemei devenind tot mai dificilă.

Horoscop Lunar Varsator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Taurul este zodia despre care mulţi cred că atrage banii ca un magnet. Pe 29 aprilie, eclipsa solară din casa a patra, a problemelor domestice, vă va determina să ţineţi cu dinţii de ceea ce aveţi, indiferent de consecinţe. însă, după ce apele se vor linişti, nu va încăpea îndoială că sunteţi perfect îndreptăţit să păstraţi acel lucru.

Horoscop Lunar Varsator turbulente planetare

Horoscop Lunar Varsator Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Luna asta vorbeşte gura fără dumneavoastră. Da, mai mult ca de obicei. Asta nu înseamnă că nu aveţi dreptate sută la sută de câte ori protestaţi împotriva nedreptăţii sau refuzaţi să mergeţi cu turma, dar tocmai acum, dacă vreţi să vă păstraţi acea preţioasă libertate, folosiţi un pic de tact.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 10, 11, 17, 18, 19, 25, 26, 29, 30
Zile NEFAVORABILE: 1, 3, 7, 8,14,16, 20, 23

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator / Aprilie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI