Horoscop Urania 23-29 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Varsator – Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 1 - April - 2015

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Aprilie 2015

Horoscop Lunar Varsator Aprilie 2015

Horoscop Lunar Varsator Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE PLANETARE: Casa a treia, a conversaţiilor, va primi un nou imbold prin intermediul Lunii Noi de pe 18 aprilie, începând de Aprilie trecută, aţi avut o mulţime de întâlniri incitante şi pasionante, dar aţi crezut că de-acum s-au terminat. Surpriză! Sunt pe drum altele noi şi neaşteptate.

Horoscop Lunar Varsator Aprilie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Prezenţa lui Jupiter în casă a şaptea, a relaţiilor parteneriale, a cam tulburat apele – dar într-un mod plăcut. Jupiter se află în romanticul Leu şi, indiferent dacă sunteţi singur sau aveţi o relaţie, probabil că v-a oferit o mulţime de ocazii de a vă lipi de o persoană minunată. O altă şansă apare pe 22 aprilie. Pregătiţi-vă să fiţi impresionat din punct de vedere intelectual. Nu glumesc.

Horoscop Lunar Varsator Aprilie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Veţi avea trei oportunităţi de a vă reface situaţia financiară, mai precis în jurul datelor de 12,19 şi 21 aprilie. Probabil că problemele domestice sunt cele care vă storc de bani. Dacă trebuie să faceţi un pas înapoi şi să forţaţi pe cineva să stea pe propriile sale picioare, nu e cazul să vă simţiţi vinovat. Aţi făcut tot ce trebuia, şi încă ceva pe deasupra.

Horoscop Lunar Varsator Aprilie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Eclipsa lunară totală soseşte pe 4 aprilie şi activează casa a noua, a capacităţii de înţelegere superioară. Dacă în ultimul timp v-aţi plictisit sau n-aţi avut stare – şi când nu vi se întâmplă aşa ceva? -, momentul este extraordinar pentru a-i oferi minţii un nou subiect de cercetare. Politică locală, studiile avansate sau călătoriile lungi vă vor satisface de minune această nevoie.

Horoscop Lunar Varsator Aprilie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,2, 12, 19,21,22, 26, 28
Zile nefavorabile:4, 5, 7, 17, 18, 20

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 23.023.2019 Luna în Scorpion. Astăzi toată lumea este iras¬cibilă şi chiar tinde să devină agresivă. Evitaţi posibilele conflicte şi găsiţi-vă o ocupaţie solita¬ră. Sfat culinar: spanac cu ochiuri.

23 martie - Pierre Simon de Laplace, Ovid Densusjanu, A.D. Xenopol, Joan Crawford, Akira Kurosawa, Wernher Von Braun, Juan Gris, Doctor Watson, Roger Bannister, Chaka Khan, Francesco Clemente, Keri Russell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI