Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Varsator – Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 10 - March - 2016

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Martie 2016

Horoscop Lunar Varsator Martie 2016

Horoscop Lunar Varsator Martie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Pe 2 martie aveţi ocazia să vă luaţi zborul împreună cu un prieten interesant. Pentru că planetele vinovate sunt Venus, din Vărsător, şi Uranus, imprevizibilul guvernator planetar, nu se ştie niciodată unde o să ajungeţi, dar cu siguranţă că va fi amuzant. De asemenea, s-ar putea să decideţi că prietenia cu această persoană fascinantă nu e de ajuns.

Horoscop Lunar Varsator Martie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
O eclipsă lunară soseşte pe 23 martie în Balanţa orientată spre parteneriate. Această Lună Plină are loc în casă a noua, a foştilor parteneri romantici. Dacă simţiţi brusc nevoia să-i revedeţi, indiferent cât de departe se află, gândiţi-vă înainte de a sări într-un avion şi daţi mai întâi un telefon.

Horoscop Lunar Varsator Martie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Atenţie. Eclipsa solară de pe 9 martie va zgudui casa a doua, a problemelor băneşti. Pentru că are loc în Peşti, o zodie mai puţin atentă la detalii, e posibil să pierdeţi portofelul, cârdul sau chiar banii din buzunar. Nu acceptaţi niciun fel de obligaţii financiare, în schimb, rezolvaţi o datorie sâcâitoare.

Horoscop Lunar Varsator Martie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 20 martie, Venus i se va alătura lui Neptun în visătoarea zodie a Peştilor. Acest aspect poate declanşa o dragoste la prima vedere, dar poate însemna şi că cineva vă trimite semnale amestecate şi că pe niciunul nu-l primiţi cu prea mare plăcere. Misiunea constă în a rămâne calmi, în a pune întrebări şi a face cunoscut faptul că aşteptaţi răspunsuri clare.

Horoscop Lunar Varsator Martie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 2, 7, 15, 19, 24, 26
Zile nefavorabile 4, 5, 8, 14, 23, 30, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator / Martie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI