Horoscop Urania 16-22 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Vărsător – Octombrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 23 - September - 2015

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Octombrie 2015

Horoscop Lunar Varsator Octombrie 2015

Horoscop Lunar Varsator Octombrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Cei mai mulţi dintre noi vor considera probabil că opoziţia dintre Mercur şi Uranus de pe 25 octombrie va fi dificilă, dar nu şi dumneavoastră, care sunteţi odrasla lui Uranus. Vă place schimbarea şi vă delectaţi cu ea şi mai mult atunci când este de ultim moment. Vă puteţi aştepta la o mulţime de astfel de schimbări în jurul datei de 25, aşa că bucuraţi-vă, dar fiţi atent în timpul călătoriilor.

Horoscop Lunar Varsator Octombrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe 17 octombrie, pasionalul Marte şi excesivul Jupiter se vor întâlni în casă a opta, a partenerilor intimi, îndemnându-vă să revitalizaţi relaţia actuală – ori să vă detaşaţi de ea. Alegerea vă aparţine, dar dacă aţi investit timp şi resurse, este bine să vă mai gândiţi. în caz contrar, rupeţi legăturile acum.

Horoscop Lunar Varsator Octombrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Pe 8 octombrie, Venus, zeiţa finanţelor, se va întâlni cu emotiva Lună, care vă învaţă să acţionaţi din inimă, întâlnirea are loc în casă a opta, deci conservarea resurselor comune şi a moştenirilor este importantă. Nu scăpaţi din ochi taxele, dar nici pe acea persoană fermecătoare alături de care sunteţi în stare să vă petreceri tot restul vieţii.

Horoscop Lunar Varsator Octombrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Puternica Lună Plină de pe 27 octombrie soseşte în Taur, casa a patra, a căminului şi a problemelor domestice, aşa că veţi fi atras spre acest sector. în acelaşi timp, Soarele va încerca să vă atragă atenţia asupra unor probleme mult mai publice, de pildă cariera. Primele şi promovările vă stau la dispoziţie, dar cu ce preţ? Cântăriţi bine situaţia înainte de a decide.

Horoscop Lunar Varsator Octombrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:7, 8, 9, 12, 13, 15, 23, 30
Zile nefavorabile:5. 6. 10. 11. 17.21.22Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.03.2019 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

15 martie - Andrew Jackson, Samuel „Lightnin"' Hopkins, Macdonald Carey, Harry James, Judd Hirsch, Phil Lesh, Sly Stone, Fabio, Mark Hoppus, Joe Hahn, Sean Biggerstaff, Caitlin Wachs.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI