Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Vărsător – Septembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 30 - August - 2014

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Septembrie 2014

Horoscop Lunar Varsator Septembrie 2014

Horoscop Lunar Varsator antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Pe 13 septembrie, pasionalul Marte va pătrunde val-vârtej în Săgetător, una dintre aromele astrologice preferate. Amândoi împărtăşiţi aceeaşi dragoste de libertate şi aceeaşi sete nepotolită de informaţii noi. Pe măsură ce, în următoarele şase săptămâni, Marte îşi croieşte drum prin casa a unsprezecea, a prietenilor, aşteptaţi-vă la distracţii şi la conversaţii lungi. Mai bine de-aşa nu se poate!

Horoscop Lunar Varsator relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Jupiter aflându-se în Leu, casa a şaptea, a parteneriatelor, mai mulţi admiratori încearcă să vă atragă atenţia. La primul semn de posesivitate din partea unuia dintre ei, fugiţi în direcţia opusă. Aşteptaţi însă până pe 25 septembrie, când Jupiter şi Uranus, guvernatorul planetar, vă vor aranja o întâlnire cu o persoană la fel de relaxată ca dumneavoastră.

Horoscop Lunar Varsator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani Şl SUCCES: Luna Plină de pe 8 septembrie va lumina axa problemelor băneşti. Poate fi de bun augur, mai ales dacă încercaţi să obţineţi răspunsuri la anumite întrebări de natură financiară, însă s-ar putea ca rezultatul să nu fie pe placul dumneavoastră. Această lunaţie are loc în Peşti, o zodie care nu se prea pricepe la bani şi la detalii, aşa că s-ar putea să apară o stare de confuzie. Păstraţi-vă calmul până pe 21 septembrie, când Venus şi Saturn vor aduce veşti bune.

Horoscop Lunar Varsator turbulente planetare

Horoscop Lunar Varsator Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Pe 13 septembrie Mercur se va confrunta cu surprinzătorul Uranus. Aproape toţi cunoscuţii vor încerca să se regrupeze în urma unor veşti neaşteptate. Dumneavoastră însă nu vă displace schimbarea, indiferent cât de brusc apare. De fapt, trăiţi pentru ea, aşa că veţi urmări probabil amuzat spectacolul din jur.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2, 3, 10, 12, 13, 21, 25, 29
Zile nefavorabile: 5,8,9,17,20,22

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator / Septembrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI