Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Parintele Berbec

Postat de Urania Horoscop On 11 - October - 2014

Horoscop Urania – Parintele Berbec

Horoscop Urania – Parintele din zodia Berbec

Horoscop URANIA- Parintele Berbec

Berbecii sunt părinţi extraordinari. în primul rând, iubeşti la nebunie bebeluşii şi copiii mici. Prin natura ta, eşti ocrotitor şi grijuliu. Toate acele filmuleţe nebuneşti de pe YouTube cu bebeluşi simpatici sunt înregistrate de Berbeci care se visează regizori. Este o combinaţie irezistibilă: o nouă înregistrare, cu noua ta cameră video, despre nou-născutul tău! (Inevitabil, în cadru mai apar un pisoi şi un câine de talie mare.)
în mod obişnuit, părintele Berbec este ferm şi autoritar. însă copiii din această familie cunosc regulile şi felul în care funcţionează lucrurile. Părinţii Berbeci îşi exprimă clar şi răspicat aşteptările. Dar sunt şi foarte iubitori, corecţi şi extrem de protectori cu odraslele lor! (Imaginează-ţi un tată Berbec, jucător de hochei. Mai trebuie să adaug ceva?)

Unul dintre lucrurile încântătoare făcute de părinţii Berbec este că îşi învaţă copiii şi cum să creeze tot felul de obiecte frumoase. Părinţii Berbec vopsesc ouă de Paşte, decorează căsuţe din turtă dulce, prepară fursecuri delicioase şi prăjituri pentru orice anotimp – de Crăciun, brăduţi cu jeleu, iar de Halloween, biscuiţi în formă de degete. Imaginează-ţi un Berbec căruia i se oferă ocazia să decoreze un tort aniversar!
Părinţii Berbec abia aşteaptă să se joace în aer liber cu copiii lor. Le place să practice diverse sporturi si vor ca odraslele lor să se dedice cu pasiune unei activităţi. Sunt generoşi şi chiar indulgenţi cu copiii lor. Aceştia din urmă învaţă repede cum să se poarte cu părinţii lor şi evită să facă ceea ce l-ar putea trezi pe „uriaşul adormit“. („S-a trezit! Fugi!“)

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI