Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 17-23 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 15 - January - 2015

Horoscop Urania 17-23 Ianuarie 2015

Horoscop Urania previziuni astrologice 17-23 Ianuarie 2015

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 17 – 23 ianuarie 2015: „Luna Vărsătorului” începe cu o Lună Nouă

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 17-23 Ianuarie 2015

În perioada 17 – 23 ianuarie 2015, mai solicitate vor fi zodiile Vărsător şi Peşti, prin numărul mai mare de planete aflate acolo în tranzit, mai rapid sau mai lent.
Pe 20 ianuarie, la h11:44’, Soarele va intra în zodia Vărsătorului. Peste puţin timp, la h 15:13’, se va forma aspectul de Lună Nouă, cu Soare şi Lună în conjuncţie la 0°:08’ Vărsător. În acest semn zodiacal se vor afla, întreaga săptămână, Mercur şi Venus, cea din urmă având un mers foarte rapid, la sfârşitul perioadei analizate, ea aflându-se deja la 25° Vărsător. Cei doi benefici, Venus şi Jupiter, se vor afla în opoziţie la 19°-20° pe axa Vărsător/ Leu. Pe 10 ianuarie, Neptun va fi în conjuncţie cu Marte la 5° Peşti, iar la rândul lor, ambele în opoziţie cu Luna Neagră la 5° Fecioară pentru ca, în

zilele următoare, Marte să se afle în opoziţie cu Luna Neagră la 6°, pe aceeaşi axă. În sfârşit, începând cu 22 ianuarie, Neptun se va afla din nou în opoziţie cu Luna Neagră, dar la 6° Peşti/Fecioară, poziţie în care va rămâne până pe 30 ianuarie a.c. Unii, de exemplu cei născuţi cu Luna Neagră în Fecioară, care s-a situat între nişte repere de zi şi lună anume, în anii 1935/36, 1944, 1952/3, 1951/2, 1961/2, 1970/1, 1988/9, 1997, 2006, pot primi mai puternic acest impact. Alţii pot să-l resimtă mai slab. Oricum această opoziţie are un grad mare de raritate, ea fiind un aspect de excepţie (de câteva ori de la anul 1000 şi până în prezent). Uranus va sta întreaga săptămână în conjuncţie, la 13° cu Nodul Sud al Lunii, în opoziţie, fireşte, cu Nodul Nord şi, în cuadratură cu Pluton la 13° Capricorn. Observăm, aşadar, un careu în T la 13°ce se anunţă complicat pentru zodiile Berbec, Balanţă, Capricorn. Pe 23 ianuarie a.c. Mercur intră în mişcare aparent retrogradă, postură în care va rămâne până pe 11 februarie, când va relua stagiul prin Vărsător de la 1°. Va ieşi definitiv din acest semn zodiacal de aer pe 13 martie.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI