Horoscop Urania 23-29 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 21 - January - 2016

Horoscop Urania 19-25 Ianuarie 2016

Horoscop Urania previziuni astrologice 23-29 Ianuarie 2016

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016: Începe Luna Vărsătorului!

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 23-29 Ianuarie 2016

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 23 – 29 ianuarie 2016: Luna Plina in Leu. O Venus cumpatata.
Perioada cuprinsa intre 23 si 29 ianuarie prezinta trei modificari de statut astral fata de perioada anterioara.
Mai intai, este vorba de intrarea planetei Venus, Micul Benefic, in zodia Capricornului, in ziua de 23 ianuarie, la ora 22:32′. Pozitia nu este una generoasa, ea nepermitand planetei sa-si desfasoare toate calitatile si capacitatile in schimb, aduce masura, toleranta, temperanta si chibzuiala in tot ceea ce priveste relatia cu banii (cumparaturi, cheltuieli, investitii, risipa in ansamblu).
Pe 24 ianuarie se va produce faza de Luna Plina in Leu, prin opozitia Soare/Luna, la 3° 29′, pe directia Varsator/Leu, ceea ce reprezinta un moment de expansiune pentru nativii nascuti in semul de Foc amintit.
In ziua de 25 ianuarie, se incheie prima retrogradare Mercuriana, planeta revenind revine la mersul direct, ceea ce reprezinta un factor astral pozitiv in planul comunicarii, invatarii, circulatiei ideilor, informatiilor, marfurilor sau oamenilor (transporturi, comert, deplasari utile, calatorii si excursii de placere), negocieri, tranzactii etc.
Planetele alcatuiesc o serie de relatii cu grad sporit de risc cum ar fi:
opozitia Uranus/Luna Neagra la 16° intre 23 – 25 ianuarie, apoi la 17° intre 27-29 ianuarie (pozitie care va dura pana pe 3 februarie a.c.)
conjunctia Pluton/Mercur, mai intai la 15° (23 ianuarie), faza care se va repeta, la acelasi grad, pe 27 si 28 ianuarie
cuadratura Pluton/Uranus la 16°/17° pe directia Capricorn/Berbec
Luna strabate in perioada analizata, respectiv intre 23 ianuarie, ora 00:00′:01″ si 29 ianuarie, ora 23:59′:59″, un segment zodiacal de la 18° 15′ Rac la 15° 19′ Balanta.

Horoscop URANIA 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 23.023.2019 Luna în Scorpion. Astăzi toată lumea este iras¬cibilă şi chiar tinde să devină agresivă. Evitaţi posibilele conflicte şi găsiţi-vă o ocupaţie solita¬ră. Sfat culinar: spanac cu ochiuri.

23 martie - Pierre Simon de Laplace, Ovid Densusjanu, A.D. Xenopol, Joan Crawford, Akira Kurosawa, Wernher Von Braun, Juan Gris, Doctor Watson, Roger Bannister, Chaka Khan, Francesco Clemente, Keri Russell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI