Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Decembrie 2017, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 26-1 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 24 - December - 2015

Horoscop Urania 19-25 Ianuarie 2016

Horoscop Urania previziuni astrologice 19-25 Ianuarie 2016

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 26-1 Ianuarie 2016:Trei evenimente: Soarele în Capricorn, Solstiţiul de Iarnă, Lună Plină în Rac

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 26-1 Ianuarie 2016

Perioada cuprinsa intre 26 decembrie 2015 si 1 ianuarie 2016 pastreaza marcajul anterior instalat pe semne Cardinale fiind sustinut acum si de Luna care va tranzita Racul (pe 26 si 27 decembrie a.c.) si Balanta (pe 1 si 2 ianuarie 2016).

Venus va intra in zodia Sagetatorului pe 30 decembrie a.c., la ora 09:17′.

In acest rastimp se vor forma o serie de aspecte care vor da specificul acestei perioade.

Mercur trigon Nodul Nord al Lunii pe 27 decembrie, la 25°, pe directia Fecioara/Capricorn;

Cuadratura Mercur/Marte pe 1 ianuarie 2016, la 27°, pe directia Capricorn/Balanta;

Cuadratura Pluton/Luna Neagra pe 29/30 decembrie la 14° pe directia Capricorn/Balanta;

Careu in T, pe 29, 30, 31 decembrie 2015 si 1 ianuarie 2016, alcatuit de Uranus, Pluton, Soare, Luna Neagra si Luna, la 14°-16° pe directia Berbec/Balanta/Capricorn.

In perioada 26 decembrie ora 00:00′:01″ si 1 ianuarie 2016 ora 23:59′:59″ Luna va strabate un segment de la 09°31′ Rac la 07°32′ Balanta.

horoscop-lunar-decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2016

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Decembrie 2017 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 14.12.2017 Luna în Balanţă. O zi bună pentru a reflecta, a face planuri, a lua decizii şi mai ales pentru a studia. O zi de petrecut în casă. Sfat culinar: supă de conopidă.

14 decembrie - Tycho Brahe, Michel de Nostradame Nostradamus, Spike Jones, Morey Amsterdam, Shirley Jackson, Don Hewitt, Charlie Rich, Lee Remick, Patty Duke, Michael Owen, James Bruce.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI