Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 28-4 Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 26 - November - 2015

Horoscop Urania 28-4 Decembrie 2015

Horoscop Urania previziuni astrologice 28-4 Decembrie 2015

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 28-4 Decembrie 2015:28 noiembrie – 4 decembrie 2015! O săptămână obișnuită

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 28-4 Decembrie 2015

Perioada cuprinsa intre 28 noiembrie si 4 decembrie a.c. nu aduce evenimente astronomice cu semnificatie astrologica.
Planetele se afla in aceleasi semne zodiacale in care s-au aflat si in ultimele zile. Difera, fireste, relatiile care se stabilesc intre ele.
Astfel, intreaga saptamana viitoare, Saturn se va afla in cuadratura cu Neptun la 7 pe directia Sagetator/Pesti.
Pe 30 noiembrie Marte va face conjunctie cu Luna Neagra la 10° Balanta regasindu-se apoi, in aceiasi relatie stransa, la 11° Balanta pana pe 3 decembrie.
Soarele va face prima conjunctie cu Saturn la 7° Sagetator dupa 27 de ani (15 decembrie 1987).

Mercur va face cuadratura cu Jupiter la 21° pe directia Sagetator/Fecioara pe 3/4 decembrie.
Spre sfarsitul perioadei analizate de noi, adica 3-4 decembrie se contureaza un Careu in T alcatuit din maleficii Pluton, Uranus, Marte, Luna Neagra, antrenand zodiile Capricorn (varful de scurgere), Berbec si Balanta. Configuratia va evolua la grade tot mai apropiate pana pe 11 decembrie cand va intra in combinatie cu faza de Luna Noua care se va produce in acea zi.
Luna va strabate, in perioada 28 noiembrie ora 00:00′:01″ si 4 decembrie a.c., ora 23:59′:59″, un segment zodiacal de la 1°29′ Rac la 29°43′ Fecioara.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI