Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop URANIA 3-9 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 4 - January - 2015

Horoscop Urania 3-9 Ianuarie 2015

Horoscop Urania previziuni astrologice 3-9 Ianuarie 2015

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 3 – 9 ianuarie 2015. Luna Plină din 5 ianuarie, o fază grea și complicată

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 3-9 Ianuarie 2015

Săptămâna viitoare aduce două poziții astrale noi: Venus și Mercur vor intra în Vărsător. Tranzitul lor prin această zodie va fi însă unul special.
Dacă cele două corpuri cerești se vor afla în conjuncție între 3 și 9 ianuarie, după aceea, planeta Venus va merge mai repede, părăsind Vărsătorul pe 27 ianuarie, în timp ce Mercur, cu un mers mai lent decât cel obișnuit, va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 11 februarie, părăsind definitiv această zodie pe 13 martie 2015.
De aici rezultă un accent special pentru Vărsători, care vor putea beneficia de amprenta mercuriană pe sectorul lor natal, fie și în ciuda retrogradării de care vorbeam, care nu va fi o poziție cu totul ingrată.
Dimpotrivă, în februarie, această mișcare mercuriană le va permite să reevalueze și mai ales să regândească și să reformuleze o serie de idei, proiecte și decizii.

În dimineața zilei de 5 ianuarie, la h 6:52′, se va produce faza de Lună Plină, adică o opoziție Soare/Luna la 14º 30′ pe axa Capricorn/Rac. În joc vor intra însă și planetele Pluton (13º 18′ Capricorn) și Uranus (12º 39′ Berbec) care, alături de Nodurile Lunare (plasate fiecare la 14º 32′ pe axa Balanță/Berbec), vor alcătui un dublu careu în T sau un „pătrat mistic”. Practic, atât Soarele cât și Luna vor face cuadraturi cu Nodul Nord al Lunii și cu Nodul Sud la grad perfect (diferența de câteva minute nefiind relevantă în acest context).
De aici și încărcătura mare de semnificații ce provin de la vibrațiile majore ce se vor construi și care vor crea niște „praguri existențiale” pentru nativii aparținând zodiilor implicate (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn), respectiv cele patru semne ale Crucii Cardinale. Întreaga săptămână, Pluton se va afla în cuadratură cu Uranus, iar de la sfârșitul săptămânii, Neptun (5 º 37′ Pești) va începe să primească o opoziție, la grad tot mai strâns, de la Luna Neagră (4º 47′ Fecioară). Jupiter este în continuare în mișcare aparent retrogradă.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI