Horoscop Urania 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Ianuarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop URANIA Balanta 14-20 Aprilie 2018

Postat de Urania Horoscop On 13 - April - 2018

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 14-20 Aprilie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 14-20 Aprilie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 14-20 Aprilie 2018. Balanta 14-20 Aprilie 2018

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 14-20 Aprilie 2018

In primele ore ale zilei de 14 aprilie, aspect astral fără semnificaţii speciale. între 14 aprilie, după ora 6:26, şi dimineaţa zilei de 16 aprilie, dinamică periculoasă a relaţiilor parteneriale.
Chiar şi discuţiile obişnuite pot evolua spre ceartă, din incapacitate a partenerilor de a se înţelege, de a avea disponibilitate să asculte argumentele sau punctul de vedere ai celuilalt, predispoziţie amplificată de Luna Nouă în Berbec, care se va produce în ziua de 16 aprilie şi care va avea darul de a răscoli antipatiile mai vechi. Aspect delicat pentru toate tipurile de confruntare în instanţă (audiere de martori, pledoarie pe

fond, acuzare şi/sau apărare, depunere de documente, probe, concluzii, cereri, apeluri, aplicare a unei hotărâri judecătoreşti), între 16 aprilie, după ora 11:51, şi 18 aprilie, la prânz, posibilă atenţie sau dar care face plăcere. Pe 16 aprilie, Mercur va reveni la mişcarea directă, ceea ce va spori vigoarea conflictelor şi radicalismul atitudinilor. Pe 17 aprilie, Kiron va intra în zodia Berbecului şi îi va influenţa pe cei născuţi între a) 1 aprilie -18 octombrie 1968; b) 30 ianuarie – 18 martie 1969 pe sectorul relaţiilor parteneriale (căsnicie, afaceri, contracte, procese, duşmani). între 18 aprilie, după ora 15:03, şi după-amiaza zilei de 20 aprilie, Balanţele vor dori să-şi sporească bagajul de cunoştinţe, să se informeze sau să aducă la zi un set de informaţii. Pe 19 aprilie, Saturn va intra în mişcare aparent retrogradă, marcând, până pe 7 septembrie, casa a IV-a a relaţiilor de familie, a chestiunilor casnice, domestice, locative ori a patrimoniului şi a averii pe care le va supune unor limitări, restricţii sau disfuncţionalităţi. Pe 20 aprilie, ora 6:13, Soarele va intra în zodia Taurului, sporind interesul pentru un venit sau un câştig. Din 20 aprilie, impact afectiv al unor evenimente socio- profesionale.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Ianuarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 17.01.2019 Luna în Balanţă. Ieşiţi din casă! Faceţi plimbări şi vizite, bucuraţi-vă de o zi frumoasă de iarnă. Sfat culinar: piure de castane în loc de deserturi copioase.

17 ianuarie - Radu Theodoru, Benjamin Franklin, Mack Sennett, Al Capone, Betty White, Eartha Kitt, Vidal Sassoon, James Earl Jones, Shari Lewis, Maury Povich, Muhammad Ali, Susanna Hoffs, Jim Carrey, Kid Rock, Yvonne Zima, Don Pedro Calderon, Jacques Francois Blondel, Anne Bronte, Anton Naum, August Weismann, Anton Pavlovici Cehov.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI