Horoscop Urania 16-22 Februarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Februarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 14-20 Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 12 - March - 2015

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 14-20 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 14-20 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 14-20 Martie 2015. Balanta 14-20 Martie 2015

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 14-20 Martie 2015

Casa a VI-a, a muncii dar şi a sănătăţii, este cea intens activată de evenimentele astrale ale săptămânii cuprinse între 14 şi 20 septembrie. Luna Nouă şi Eclipsa de Soare ridică probleme speciale.
Mai întâi este vorba de riscul unor accidente în zona anatomică a picioarelor, mai precis a gleznelor şi a labelor, legate de felul în care se circulă, se face sport, se desfăşoară un antrenament, se munceşte.
Atenţie cum călcaţi (entorsă, luxaţie, întindere de ligamente) şi mai ales pe ce călcaţi – poduri şubrede, gheaţă, schele, turnuri, zone nesecurizate sau necunoscute (rost de cădere, de alunecare, de prăbuşire, de

înnămolire sau împotmolire).
Sunt vizaţi, de exemplu, pescarii amatori sau cei profesionişti, cei care practică sporturi de iarnă, excursioniştii în zone montane, în peşteri, lucrătorii la drumuri şi poduri, pădurarii.
De multe ori accidentele se produc din neatenţie, din lipsa de vigilenţă (nu se verifică un loc vulnerabil), ori din subestimarea unor condiţii meteo. Există riscul şi altor tipuri de accidente, cele legate de apă: arsuri, opăriri sau sufocare prin înecare cu lichide. Componentă psihică este trecătoare şi ea se manifestă strict individual.
La locul de muncă, în preajma datei de 20 martie, unii nativi pot primi informaţii care îi pun serios pe gânduri. Nu este momentul transferurilor nici al demisiilor dar o schimbare în perspectivă trebuie luată în calcul pentru viitorul apropiat.
Din 20 martie se accentuează relaţiile intense, conflictuale, divergente sau periculoase în plan matrimonial sau, în sens larg, partenerial. Procesele pot lua turnuri dramatice. Între 16 martie după-amiaza şi prima parte a zilei de 18 martie chefuri ciudate, dorinţe extravagante.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI