Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 18-24 Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 16 - April - 2015

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 18-24 Aprilie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 18-24 Aprilie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 18-24 Aprilie 2015. Balanta 18-24 Aprilie 2015

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 18-24 Aprilie 2015

Nu chiar toate evenimentele care se vor petrece într-o directă legătură cu semnificația casei a VII-a ( a parteneriatelor) este de bun augur, dacă ne referim la ceea ce poate declanșa faza de Lună Nouă din ziua de 18 aprilie.
Astfel, unele cotituri, unele modificări de ultimă oră, poartă amprenta unor evenimente-surpriză dar ele pot antrena reacții ale partenerilor mai puțin plăcute. Unii nu înțeleg despre ce e vorba, alții, luați prin surprindere, cer un timp de gândire; în sfârșit, alții se pot enerva, se pot supăra sau, vor să rupă cu orice chip respectiva relație (matrimonială, de afaceri, de colaborare). De aici și slaba legătură cu aceștia chiar în condițiile în care parteneriatul care îi leagă nu încetează.
Comunicarea este abruptă, marcată de impolitețe, de tendințe egoiste, de iritare sau nerăbdare, în ansamblu numai tendințe neconstructive. Dacă este vorba de o chestiune juridică sau procesuală,

întorsăturile soții pot să fie speciale dar ele au o logică și un fel particular de a se manifesta și în funcție de rezonanța cu harta nașterii fiecărui nativ.
Nota generală este aceea că vechile conflicte sunt împinse de efectul acestor tranzite spre criză, iar cele nou instalate conțin o doză mare de subiectivism și exagerare, de aceea nu trebuie făcut nimic în plus care să le accentueze ori să le consolideze, cum ar exista riscul, între 23 – 25 aprilie, când vor fi tentați să dea curs unor reacții temperamentale. Soarele va intra pe 20 aprilie în casa a VIII-a acestor nativi și, alături de Marte și Mercur, el poate contribui eficient la rezolvarea favorabilă a unor premize materiale sau a unor proiecte ce au nevoie, pentru demararea lor, de o susținere financiară.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI