Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 18-24 Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 16 - April - 2015

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 18-24 Aprilie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 18-24 Aprilie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 18-24 Aprilie 2015. Balanta 18-24 Aprilie 2015

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 18-24 Aprilie 2015

Nu chiar toate evenimentele care se vor petrece într-o directă legătură cu semnificația casei a VII-a ( a parteneriatelor) este de bun augur, dacă ne referim la ceea ce poate declanșa faza de Lună Nouă din ziua de 18 aprilie.
Astfel, unele cotituri, unele modificări de ultimă oră, poartă amprenta unor evenimente-surpriză dar ele pot antrena reacții ale partenerilor mai puțin plăcute. Unii nu înțeleg despre ce e vorba, alții, luați prin surprindere, cer un timp de gândire; în sfârșit, alții se pot enerva, se pot supăra sau, vor să rupă cu orice chip respectiva relație (matrimonială, de afaceri, de colaborare). De aici și slaba legătură cu aceștia chiar în condițiile în care parteneriatul care îi leagă nu încetează.
Comunicarea este abruptă, marcată de impolitețe, de tendințe egoiste, de iritare sau nerăbdare, în ansamblu numai tendințe neconstructive. Dacă este vorba de o chestiune juridică sau procesuală,

întorsăturile soții pot să fie speciale dar ele au o logică și un fel particular de a se manifesta și în funcție de rezonanța cu harta nașterii fiecărui nativ.
Nota generală este aceea că vechile conflicte sunt împinse de efectul acestor tranzite spre criză, iar cele nou instalate conțin o doză mare de subiectivism și exagerare, de aceea nu trebuie făcut nimic în plus care să le accentueze ori să le consolideze, cum ar exista riscul, între 23 – 25 aprilie, când vor fi tentați să dea curs unor reacții temperamentale. Soarele va intra pe 20 aprilie în casa a VIII-a acestor nativi și, alături de Marte și Mercur, el poate contribui eficient la rezolvarea favorabilă a unor premize materiale sau a unor proiecte ce au nevoie, pentru demararea lor, de o susținere financiară.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI