Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 2-8 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 30 - April - 2015

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 2-8 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 2-8 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 Mai 2015. Balanta 2-8 Mai 2015

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 2-8 Mai 2015

Balanțele vor trăi mai intens, în următoarea săptămână, în registrul personal. Pe 2 mai, de exemplu, sunt înclinați să se liniștească, să se calmeze, să se extragă din tot felul de conflicte sau situații solicitante. Vor să se odihnească sau să se distanțeze de aceste provocări pentru a se echilibra.
Apoi, pe 3, 4 și 5 mai dimineața vor fi obligați să se ocupe de bani. Mai mult decât gesturile concrete – cheltuieli, plăți, etc. – sunt gândurile și planurile pe care și le-au făcut și pe care nu doresc să le abandoneze. De aceea, orice dezechilibru financiar este de natură să-i mobilizeze nu în schimbarea sau adaptarea planului în funcție de situația financiară reală a momentului, cât mai ales în rezolvarea acestui aspect financiar; de aici și o serie de sacrificii sau restricții la care se pot supunepentru a putea păstra nemodificat proiectul sau dorința care îi animă. Din după-amiaza zilei de 5 mai până pe 7 mai, pot fi tentați

de perspectiva de a facă o călătorie, o scurtă ieșire din oraș sau din țară, sau o excursie care se anunță veselă, aducătoare de distracție și satisfacții culinare sau bahice, adică …un chef. Comunicarea cu cei din străinătate este marcată de simpatie, dor, dragoste sau prietenie.
Pe 8 și 9 mai revin la matca sigură a familiei dar, totodată, și la treburile plicticoase sau la stresul unor relații încordate cu unele rude (mai ales cu părinții sau cei în vârstă) care exercită o reală autoritate morală vrând să-și impună punctul de vedere cu orice preț. Din 8 mai vor avea planeta aducătoare de mici oportunități și noroc, Venus, în casa a X-a, dar va fi vorba de un succes discret sau de ipostaze favorabile pe termen scurt și limitate ca forță de impact asupra carierei lor.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI