Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 21-27 Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 19 - March - 2015

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 21-27 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 21-27 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Martie 2015. Balanta 21-27 Martie 2015

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 21-27 Martie 2015

Perioada 21-27 martie începe în forță pentru acești nativi care se confruntă cu o acumulare de vibrații pe casa a VII-a a hărții cerului lor astral.
Totul capătă în jurul lor o tentă conflictuală. Unele situații sunt doar niște contradicții personale, alteori poate fi vorba de banalele, dar exasperantele, certuri conjugale. Sunt și cupluri, care la ora actuală, se întâlnesc la tribunal, unde spiritele se încing și dorința fiecăruia de a avea câștig de cauză sau de a căpăta o parte cât mai mare la partaj, îi mână într-o luptă cu mari pierderi de energie. Pe acest context astral, nu

se prea poate semna nici un acord sau ajunge la vreun consens. Chiar dacă se forțează nota, și cum-necum, se ajunge la o așa-zisă împăcare, ea nu este nici definitivă și nici nu rezolvă, întru totul, disputa; atenuează doar sau amână pentru niște zile/săptămână, soluția finală.
De aceea, într-un dialog, într-o negociere ar fi mai indicat să se lase lucrurile oarecum în voia lor și să nu se ridice împotriva unei refuz sau a unei uși închise. În astfel de situații, înseamnă că s-a abordat o direcție de viață greșită. Situațiile care au o vocație adevărată în destinul cuiva se petrec simplu, limpede, ușor, fără efort și de cele mai multe ori, fără să fie provocate de către nativ. Apoi, pe 27 și 28 martie, se poate reedita ceea ce se petrece în primele zile ale săptămânii analizate de noi, ridicând și un semn de întrebare sau trimițând o săgeată către un statut public, către demnitate și orgoliu. Sfârșitul săptămânii mai indică o chestiune de orgoliu, de vanitate dar și de cramponare de o chestiune care a evoluat brutal și periculos.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI