Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 23-29 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 21 - May - 2015

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 23-29 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 23-29 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Mai 2015. Balanta 23-29 Mai 2015

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 23-29 Mai 2015

Decelăm în tranzitele săptămânii viitoare, pentru Balanțe, o notă dominantă de responsabilitate dar și obligativitatea de a rezolva destul de repede o serie de chestiuni care s-au ivit de curând ori care trenează de luni, poate chiar de un an-doi.
Partea bună a acestei perioade este dată de poziția celor trei planete personale aflate în tranzit prin casa a IX-a, care determină o serie de atitudini și hotărâri motivate de conștiință, luate cu luciditate și spirit practic. Intuiția lor este într-o formă destul de bună precum și determinarea de a se impune acolo unde ei au convingerea bazată pe argumente reale că au dreptate.
Bună este această fază pentru comunicare, mai ales că ea nuanțează într-un chip spectaculos fie tendința de a renunța sau amâna o discuție lămuritoare provenind dinspre casa a III-a, fie reacțiile intempestive, cu

tentă conflictuală ce provin de la natura intrinsecă a aceleiași case.
Poziția planetei Venus în casa a X-a este mult atenuată de cuadratura pe care o face cu Uranus și care face dificilă, dacă nu cumva ireconciliabilă, orice tentativă de a reabilita un parteneriat alterat de conflicte, neîncredere, evenimente anterioare al căror ecou nu s-a mistuit și care lasă loc pentru reînceperea unui nou conflict, ipostază valabilă pentru relațiile complicate între soți sau asociați sau care lasă loc unui eveniment nescontat în relațiile cu justiția. Orgoliul s-a putea să-i împiedice să ceară ajutor unor persoane importante sau cu funcție (23-25 mai). Probleme minore de sănătate se reflectă asupra regimului alimentar și al psihicului ca o consecință firească a stresului în care trăiesc.

 


sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!
S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI