Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 30-6 Februarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 29 - January - 2015

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 30-6 Februarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 30-6 Februarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 30-6 Februarie 2015. Balanta 30-6 Februarie 2015

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 30-6 Februarie 2015

Balanțele știu deja o parte din lecția astrală curentă: găsirea sau reconstruirea unui sens în viață prin relații personale, dedicare profesională, loc de muncă, prieteni.
Săptămâna viitoare accentul este pus pe relațiile de muncă, unde, cu fiecare zi cu care se apropie de 6-7 februarie, simt, intuiesc că se apropie de un moment-cheie. În cazul celor care au făcut să se acumuleze nemulțumiri față de activitatea lor, acestea vor izbucni sub formă de reproșuri și avertismente. Că ele pot

degenera în conflict și hărțuială reciprocă, asta ține de caracterul și educația fiecăruia. Luna Plină se va regăsi pe axa caselor V-XI, angajând în acest vârtej astral, pe 3-4 februarie, relații de tot felul, prietenii, relații sentimentale, dar și relații părinte/copil. În preajma zilei de 5 februarie, în unele cupluri neoficializate se poate produce o ceartă, o despărțire sau, pe fondul unor informații care enervează și uimesc, să se declanșeze un conflict de proporții. Și, atenție, încă nu s-a aflat totul, încă nu se va fi spus totul, o dată cu acest moment; vor mai fi prilejuri pentru ca o serie de detalii mărunte, picante, dar semnificative să condimenteze această revoluție afectivă. O mai veche ipostază astrală care este valabilă și în prezent poate lucra în detrimentul unora, mai ales dacă este vorba de o înțelegere, un parteneriat, o colaborare: tot timpul se întâmplă ceva care dă peste cap sau resetează proiectul. Unele dintre aceste repere fixe țin fie de dorința și aspirația nativului, fie de opoziția sau adversitatea partenerilor care nu sunt cooperanți sau provin de la familie și rude care reușesc să greveze o bună parte din existența lor.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI