Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Iunie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 7-13 Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 5 - May - 2016

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 7-13 MAI 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 7-13 MAI 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 MAI 2016. Balanta 7-13 MAI 2016

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 7-13 MAI 2016

Pe 7 mai, pana la ora 18:30, preocupari pentru consolidarea unei situatii materiale, pentru adjudecarea unor bunuri, avantaje, servicii sau chiar sume de bani prin contracte si intelegeri scrise. Doar ca, Balantele vor trebui sa astepte pana la rezolvarea lor deplina inca doua-trei saptamani. Intre 7 mai, dupa-amiaza, si 9 mai, Balantele vor fi pline de imaginatie si disponibilitate mentala. Vor putea invata repede, bine, in nota celebrei formule „vor prinde din zbor” informatii si notiuni utile, pe baza carora se vor putea descurca pe

moment, intr-o pricina. Contextul este bun pentru legaturile cu cei aflati departe de tara, pentru corespondenta, pentru a stabili contacte cu oameni si institutii, pentru a vorbi in public. Intre 10 si 11 mai, nativii se vor concentra pentru a controla evenimentele sau pentru a face fata stresului ce rezulta din responsabilitatile asumate. Luna Neagra continua sa-i „deranjeze” dar, aceasta neliniste interioara, care ii bruiaza din 25 august 2015, nu va mai dura mult, Luna Neagra aflandu-se in ultimele zile ale stagiului ei prin Balanta, zodie pe care o va parasi pe 21 mai a.c. De aceea, raul pe care il poate produce ea, in linii mari, s-a consumat. Ramane, totusi, pana atunci, un risc pentru cei care s-au nascut in ultimele doua zile ale acestei zodii, respectiv intre 21 si 22 octombrie. Intre 12 si 13 mai, ei vor avea sansa sa intalneasca o persoana autoritara, cu rang si/sau functie, care le poate acorda atentie, se poate interesa de cauza lor, ii poate ajuta prin sustinere sociala, morala, afectiva, mai putin printr-o interventie directa. Atentie, la felul in care desfasoara intalnirile, negocierile, la felul in care se formuleaza cererile, rugamintile sau observatiile, pentru ca, in aceasta perioada, se vor construi mai multe trigoane pe cele trei semne de Foc, care vor implica, deopotriva casa dialogului si a parteneriatului, iar pe acest fundal astral, relatiile se pot inflama din te miri ce.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

1 Comentriu to “Horoscop Urania Balanta 7-13 Mai 2016”

  1. Elena Elena says:

    Cred ca s-a strecurat o greseala ,la Balanta se vorbeste despre Scorpion,iar la Scorpion despre Sagetator.Ce sa înteleg?Eu sunt Balantă unde e horoscopul meu?

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Iunie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 16.06.2018 Luna în Leu de la 1:56. Azi spatele este sensibil: faceţi puţină gimnastică, stretching şi evitaţi să ridicaţi greutăţi. Sucul de fructe ne face bine. Sfat culinar: spaghete cu ton.

16 iunie - Anatol E. Baconsky, Stan Laurel, Erich Segal, Joy ce Carol Oates, Joan Van Ark, Tupac Shakur, Sir Thomas Livingstone Mitchell, Henri Jacques René Lhote.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI